Boek Haul maart 2018

Ook deze maand voegde ik weer een hele hoop toffe boeken toe aan mijn TBR in ieder geval meer dan ik gelezen heb helaas. Maar goed je kunt nooit teveel boeken hebben toch? Het zijn er 13 in totaal en ik wil ze allemaal NU lezen maar ja dat gaat nu eenmaal niet haha. Laten we snel kijken welke boeken ik toegevoegd heb.

Als eerste de boeken die in de Owlcrate en de Fairyloot zaten van deze maand. In de Owlcrate zat het boek Heart of Iron, dit boek ben ik op dit moment aan het lezen en hij is zo tof!!! Ik was nooit een sci-fi meisje maar ik begin steeds meer goede boeken in dat genre te vinden! In de Fairyloot zat het boek State of sorrow eigenlijk het enige boek waarvan ik nog niet zo goed weet of ik het tof ga vinden.

Elke maand kijk ik op een blog naar speciale pre-order acties…..eigenlijk heel fout want je TBR wordt er alleen maar groter van. The lost crow conspiracy was zo’n boek met zo’n actie en het klonk heel goed dus besloot ik hem maar te bestellen….Ik ben er heel benieuwd naar in ieder geval.

It only happens in the movies is zo’n boek dat ik al best vaak had gezien en in mijn handen heb gehad. Maar telkens besloot ik toch weer om hem weg te leggen. Maar goed nu heb ik toch de knoop doorgehakt en hem gekocht! Misschien wordt dit mijn volgende boek om te lezen, even iets luchtigs na als die heftige fantasy!

Schaduwzwart heb ik ontvangen omdat ik mee heb gedaan aan de blogtour voor dit boek, dit boek heb ik dus al gelezen en als je benieuwd bent naar de recensie kan je die HIER vinden. Ik vond hem net zo tof als het eerste deel en ik zit al weer met smart te wachten op deel drie!

Afgelopen maand las ik eindelijk Daughter of the pirate king, ik vond dit boek zo tof dat ik natuurlijk ook deel twee graag wilde hebben. Helaas heb ik die nog niet gelezen, maar hopelijk komt dat snel! Ik hou van piraten boeken!

Een ander thema waar ik graag over lees is het circus dus toen ik het boek By a charm and a curse zag wilde ik hem gewoon hebben. Hij is niet heel dik dus een perfect boek voor tussendoor.

Ik vond het boek Ragdoll ontzettend goed, dus deel twee Marionet ligt nu ook klaar. Een heerlijke thriller. Er was een tijd dat ik alleen maar thrillers las, nu lees ik ze vooral tussendoor. Een vriendin had dit boek als leesexemplaar gekregen van haar werk ik ze heeft hem doorgeschoven naar mij, super lief!

Ik dacht echt dat The bone witch een groep read zou worden in één van mijn facebookgroepen, ik had het mis. Maar dat geeft niet want dit boek staat al een tijdje op mijn wishlist!

De auteur van Children of blood and bone komt naar Yalfest en het boek lijkt me ook nog eens ontzettend tof! Ik was er al in begonnen maar helaas gooide een leesdip roet in het eten. Hopelijk kan ik hem snel uitlezen, in ieder geval voor yalfest.

Bij een vriendin ging de bestelling van Restore me een beetje mis, dus ik heb geluk en mocht haar extra exemplaar hebben. Ik heb al gehoord dat hij behoorlijk heftig is, dus ik ben benieuwd.

The exact opposite of okay is zo’n tof boek! Ik heb de ARC al mogen lezen omdat ik in het street team van de auteur zit en ze komt ook nog eens naar Nederland met yalfest. Ik kan niet wachten om de auteur te ontmoeten!! Mijn recensie vindt je HIER.

In januari geloof ik las ik het boek Reign of the fallen en dat vond ik zo goed dat ik besloot dat ik meer van deze auteur wilde lezen. Vandaar dat ik ook Fear the drowning deep heb besteld. Ik ben heel benieuwd of ik deze net zo goed ga vinden!

 

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

29 maart 2018 at 20:19

Wat een heerlijke boeken allemaal. Bloed en beenderen heb ik hier in het Nederlands liggen. Ik hoop daar dit weekend in te kunnen beginnen.31 maart 2018 at 08:52

The Bone Witch heb ik dit jaar ook gekocht en moet ik dus ook nog steeds lezen. Ik kan Schaduwzwart hier in de winkel nog niet vinden. ._.2 april 2018 at 15:45

Wat heb je mooie boeken gekocht! Ik vond Children of Blood and Bone, The Exact Opposite of Okay and It only happens in movies alle drie echt heel leuk! Ik kan ook niet wachten om Restore Me te lezen.3 april 2018 at 16:43

Ik had echt exact hetzelfde voor de afgelopen maand. Veel meer boeken toegevoegd aan mijn collectie dan dat ik er gelezen heb. Bloed en Beenderen vond ik trouwens wel super goed. Bij jouw nieuwe leesvoer zitten weer zoveel prachtige covers. In april ga ik heel erg mijn best doen om me een beetje in te houden want in mei ga ik me wsl een ‘klein’ beetje laten gaan in Londen.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WWW Wednesday #9

28 maart 2018

Wrap up maart 2018

30 maart 2018

%d bloggers liken dit: