Wrap up maart 2018

De maand maart zit er alweer bijna op, nog één dag te gaan van deze maand. Dus tijd voor een wrap up. Wat heb ik gelezen deze maand en misschien een kleine voorspelling wat ik volgende maand ga lezen.

Laat ik beginnen met het feit dat ik echt een leesdip had deze maand, ik heb daarom ook niet zoveel gelezen helaas. Ik kon gewoon niet in boeken komen, had geen zin om te lezen en ik was vooral druk bezig met even aan mezelf werken. Gelukkig komt mijn lees zin nu een beetje terug en bevind ik me weer regelmatig met mijn neus in een boek! Laten we snel gaan kijken welke boeken ik deze maand las.

Ten eerste las ik The trials of Morrigan Crow ( Nevermore #1 ) wat was dit een ontzettend leuk boek om te lezen! Het is een middle grade boek en zit vol met magie en vreemde wezens. Ik vond het een heerlijk boek en ik ben dan ook erg benieuwd naar het volgende deel.

Vervolgens las ik Born sinner het eerste deel van de se7en sinners serie, ook dit boek was erg leuk en het verhaal pakte me goed. Ik heb de rest van de serie ook op mijn e-reader staan dus die zal ik vast ook snel lezen.

Ook las ik Herding cats van Sarah Anderson, een super leuke boekje vol met stripjes die een feest van herkenning zijn!

Als laatste las ik Heart of Iron van Ashley Poston, een super spannend sci-fi verhaal. Vol met space pirates en verloren prinsessen!

Zoals je ziet heb ik deze maand niet heel veel gelezen. Maar goed dat geeft niet, ik maak het vast aankomende maand goed. Waarin ik in ieder geval The summoner uit wil lezen en Children of blood and bone omdat deze auteurs naar Yalfest komen. Verder kijk ik wel waar ik zin in heb, dat werkt toch meestal het beste.

Welke boeken heb jij deze maand gelezen?

 

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

1 april 2018 at 08:28

Ik ben best wel benieuwd naar Heart of Iron. Space pirates trekt mij zo haha.3 april 2018 at 17:13

Wat fijn dat Nevermoor zo is meegevallen. Daar ben ik zelf ook heel benieuwd naar. Het boekje van Sarah Andersen spreekt me ook heel erg aan. Die zijn zo ontzettend herkenbaar hé. Dat had ik alleszins heel erg met haar eerste boekje. Ik las vrij veel boeken en zal me dus beperken tot de twee die vijf sterren kregen op Goodreads: Hartenbloed van Juliet Marillier en Bloed en Beenderen van Toni Adeyemi.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: