De week van een boekenworm

Alweer een week voorbij, aankomende week wordt onze oudste alweer 6! Waar blijft de tijd toch? Maar goed eerst maar eens kijken wat ik de afgelopen week heb gedaan.

Maandag:

Tja eigenlijk niet heel verrassend maar ook vandaag heb ik gewoon gewerkt. De wekker gaat vroeg en de ochtend is druk maar gelukkig gaat de rest van de dag ook best snel voorbij. Ik ben blij als het weer tijd is om naar huis te gaan want stiekem ben ik ook wel heel erg moe! In de avond doe ik dan ook niet zoveel. Ik lees wat en ik kijk een nieuwe aflevering van The good doctor.

Dinsdag:

Vandaag ook niet echt een hele bijzondere dag, ik deel samen met Lotte haar uitnodigingen uit voor haar feestje en rommel wat in huis. Dit betekend vooral heel veel was en stofzuigen. Ik knuffel en speel wat met Sanne en ik kijk wat tv. Ik lees ook behoorlijk wat in mijn boek en voor ik het weet is het alweer tijd om Married at first sight te kijken. Dit kijk ik samen met een vriendin heerlijk zo’n guilty pleasure. Daarna ga ik al snel slapen.

Woensdag:

De ochtenden zijn altijd lekker druk op woensdag, dat komt omdat mijn man dan ook thuis is en aangezien ik geen rijbewijs heb doen we dan heel veel dingen samen die ik zonder auto niet kan doen. We doen wat boodschappen en gaan ook nog even op pad voor de traktatie van Lotte. Er komt natuurlijk ook een vriendinnetje spelen die dag en ik lees ondertussen ook nog mijn boek uit. In de avond spelen we weer D&D en dat is natuurlijk weer gezellig.

Donderdag:

Ook vandaag een rustige dag, wel zo fijn want het weekend zit weer bomvol! Ik rommel weer wat in huis en ben lekker bezig met Sanne. Voor ik het weet zijn de meiden weer thuis en is het tijd om eten te gaan koken. Ik weet niet wat het is maar de dagen lijken voorbij te vliegen de laatste tijd! In de avond kijk ik wat tv. en lees ik wat maar ik ben vooral ook weer heel moe.

Vrijdag:

Vandaag de eerste drukke dag, eerst werken en daarna boodschappen doen. We gaan wat meer winkels af omdat we wat specifieke dingen zoeken en als laatste doen we de weekboodschappen. Ik heb daar dus echt altijd een hekel aan. Het is altijd druk en iedereen loopt elkaar in de weg. Ik ben dan ook blij als we weer thuis staan. We hebben een beetje een raar weekend en de meiden slapen bij opa en oma. Alleen Sanne gaat mee naar huis. Dus met zijn drieën vertrekken we naar het eten bij mijn ouders weer naar huis. Ik lees best veel en ga eigenlijk wel iets te laat slapen.

Zaterdag:

De wekker gaat…..veel te vroeg! Maar vandaag ga ik met mijn moeder en de twee oudste naar Dutch comic con! Voor de meiden is dit de eerste keer en ik ben heel benieuwd hoe ze het gaan vinden. Ik moet zeggen dat de meningen verdeeld waren. De oudste vond het allemaal heel erg leuk, ze vroeg telkens als wat mensen verkleed waren en vroeg zich ook af of de Wands die we konden kopen ook echt zouden werken. Voor haar was het dus echt genieten. Onze middelste was een ander verhaal….Tja Eline vind iets of heel leuk of is de hele tijd boos. Dat laatste was vandaag helaas het geval, er waren momenten dat ze super enthousiast was, toen ze bijvoorbeeld Dolfje weerwolfje en Pikachu zag. Maar ook momenten dat ze lekker aan het tegensputteren was. We kennen haar niet anders dus ja, uiteindelijk zijn we naar huis gegaan. De dag was zeker wel geslaagd maar of ze volgend jaar nog eens mee wil betwijfel ik. Eenmaal weer bij mijn ouders hebben we wederom daar gegeten en zijn toen met zijn tweeën naar huis gegaan want morgen hebben we nog een dagje comic con maar dan met zijn tweeën. Nou ja met zijn vieren want er gaan vrienden mee.

Zondag:

Vandaag heb ik mijn photo op met Mark Sheppard en ik vind het zo tof!!! Maar eerst gaan we lekker shoppen. Eigenlijk koop ik niet zo heel veel maar ik vind het wel een hele geslaagde dag. Het wachten op het moment van de foto duurt altijd best lang maar in de rij was het al snel gezellig gelukkig. De foto is vind ik erg leuk geworden en ik heb er daarna ook nog een handtekening op laten zetten. Ik zal deze week nog een kleine comic con haul plaatsen.

De dag ging echt snel voorbij en nu zit ik hier moe maar voldaan dit bericht te typen. Ik heb een tof weekend gehad en morgen gaan we er met de meiden op uit. De foto houden jullie nog even tegoed want de website waar ik hem kan downloaden werkte helaas niet echt mee

Hoe was jouw week?

2 gedachtes over “De week van een boekenworm

  1. Comic Con lijkt mij heel leuk maar ik ben bang dat het voor mij echt te druk is. Daarbij valt het bijna altijd tijdens mijn man zijn verjaardag haha. Maar wel fijn dat je het leuk hebt gehad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.