WWW Wednesday #10

Alweer een week voorbij en dus weer tijd voor een nieuwe WWW Wednesday, want wat heb ik gelezen, wat ben ik aan het lezen en wat ga ik hierna lezen? Ik kan een heel verhaal hier vertellen maar laten we gewoon maar snel gaan kijken!

Wat heb ik gelezen?

Ik heb gisteren het boek It only happens in the movies van Holly Bourne uitgelezen. Wat ik echt een ontzettend leuk boek vond. Heerlijk voor tussendoor. Ik ben geen groot contemporary fan maar vind het vaak wel lekker om zo’n soort boek tussen een aantal fantasy boeken door te lezen. Dit boek had vond ik best een verrassend einde en dat vond ik eigenlijk wel heel tof!

 

Wat lees ik nu?

Ik ben eindelijk verder gegaan met Children of blood and bone. Dit boek was ik al gestart maar ik merkte dat ik heel moeilijk mijn aandacht bij het verhaal kon houden. Het was gewoon even tijd voor iets anders dan dit. Nu ben ik weer helemaal gemotiveerd om dit boek uit te lezen!

Wat ga ik hierna lezen?

Nog echt geen idee, ik ga of verder met De Nieuweling, of ik ga beginnen aan het tweede Structure boek of misschien wel heel iets anders, dat is altijd even afwachten voor mij. Ik weet nu nog niet zo goed waar ik zin in ga hebben als ik dit boek uit heb.

Wat is jouw WWW deze week?

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

4 april 2018 at 19:52

Ik heb net De zon is ook een ster uitgelezen. Op dit moment lees ik de Macht van Naomi Alderman en hierna ga ik Furthermore lezen, denk ik. Die laatste is inderdaad altijd een beetje gokken. Je weet maar nooit waar je zin in hebt.8 april 2018 at 21:23

Ik heb net De nieuweling van Taran Matharu gelezen en dat boek bleek ik beter te vinden dan ik had verwacht. Altijd zo fijn wanneer dat voorvalt. Momenteel heb ik de geïllustreerde versie van Harry Potter and the Chamber of Secrets voor me klaarliggen én Koud Bloed van Tess Gerritsen. Waarschijnlijk ga ik die twee door elkaar lezen want ik ga morgen met het openbaar vervoer naar Antwerpen en die zware Harry Potter-editie ga ik niet meesleuren .Jennifer
9 april 2018 at 19:45

Ik ben zo benieuwd naar het 2e boek! 😍Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: