De week van een boekenworm

Vinden jullie dit jaar ook zo ontzettend hard gaan? We zitten alweer in maand vier van dit jaar. Ik heb het gevoel dat het elk jaar weer harder gaat. De afgelopen week las ik best veel en ik was ook nog eens jarig!

Maandag:

Vandaag is het gewoon een werkdag, maar wel de enige werkdag deze week! De dag gaat best snel voorbij, ook omdat hij gewoon iets anders loopt dan andere werkdagen. Voor ik het weet ben ik alweer thuis en rommel ik nog wat. Ook lees ik het boek Children of blood and bone uit en het boek De nachtlantaarn. Die avond begin ik ook nog aan The wicked deep. Wow dit gaat echt snel! Ik kijk die avond ook The good doctor en ga dan slapen.

Dinsdag:

Vandaag vooral een actieve dag, in de ochtend begint het met rommelen met de was, stofzuigen en eventjes studeren. Ik volg een soort van korte cursus in mijn vakgebied. Daarna is Sanne wakker, geef ik haar fruit en gaan we naar het winkelcentrum, wandelend en heerlijk genietend van het weer. Ik besluit ook om nog even naar de action te wandelen. uiteindelijk komen we moe en voldaan weer thuis. De rest van de middag ga ik lekker lezen en genieten van Sanne tot de andere twee dames weer thuis komen. Natuurlijk heeft Lotte zwemles en voor ik het weet is het alweer avond. Ik kijk naar Married at first sight en lees wat.

Woensdag:

Vandaag is het dan zover: Het eerste kinderfeestje van Lotte. In de ochtend zijn we weer druk in de weer met vanalles. Ik ga naar de diëtiste en we doen wat boodschapjes. Dan is het zover, we gaan de kinderen halen en op weg naar Monkey town. Pfff ik vind het spannend je hoopt toch dat je de kinderen weer heel aflevert haha. Maar het gaat allemaal heel goed en de kinderen hebben veel plezier. Gelukkig maar! Eenmaal thuis ben ik echt moe, maar we hebben nog D&D die avond. Natuurlijk is ook dat weer heel gezellig.

Donderdag;

Vandaag ga ik ook even naar de supermarkt want ik heb een taartje op mijn bonuskaart staan en morgen ben ik jarig. Ik wandel dus weer gezellig met Sanne. We hebben een heerlijke ochtend en middag samen en ik lees verder in  The wicked deep. Hierna ga ik een boek lezen voor Yalfest want dat moet ik nog steeds uitlezen. Ik doe eigenlijk verder heel weinig die avond.

Vrijdag:

Vandaag ben ik jarig!!! Hiep hiep hoera voor mij. Ik ga een dagje weg met mijn moeder. We drinken eerst koffie met een stukje taart en vertrekken dan. Ik winkel me suf en wordt verwend door mijn moeder. Daarna gaan we lekker eten bij La cuba nita en tot slot naar de film. We gaan naar A quit place, super spannende film! Ik vond hem echt heel erg tof.

 

Zaterdag:

Ik begin de dag met 1 kind en de andere twee komen in de loop van de ochtend weer thuis van opa en oma. ik heb in de ochtend mijn boek uitgelezen en besluit om een poll op instagram te zetten omdat ik niet weet welk boek ik nu moet lezen. Ik bak koekjes met de meiden en de rest van de dag ben ik vooral bezig met opruimen in huis. Die avond kijk ik de nieuwe Supernatural, wow wat een aflevering en daarna kijk ik nog wat tv. en lees een beetje. Het is overigens The school for good and evil geworden!!

Zondag:

Om half 7 stonden er twee meiden aan het bed, dus we zaten al vroeg beneden. Maar vandaag ga ik ook op pad met een groepje vriendinnen! Ik had een super gezellige middag, waarbij de tijd echt voorbij vloog! Vervolgens ben ik nog even thuis geweest en daarna was het tijd om met mijn man uit eten te gaan en naar de film. We zijn naar Rampage geweest en ik vond de film echt gaaf! ( zouden jullie filmrecensies willen zien op mijn blog? ). We kwamen laat terug en ik denk dat ik dat morgen wel ga voelen want ik moet natuurlijk weer vroeg mijn bed uit voor werk…..

Hoe zag jouw week eruit?

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

18 april 2018 at 08:59

We zijn alweer zo dicht bij Mei. Gek is dat. Ik wil met Merijn nog eens naar Monkey Town. Een uur daar en hij slaapt de rest van de dag denk ik haha.

Hopelijk kun je deze week ook genieten van het weer.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WWW Wednesday #11

11 april 2018

%d bloggers liken dit: