Recensie: Herding cats van Sarah Andersen

Recensie: Herding cats van Sarah AndersenHerding Cats by Sarah Andersen
Published by Andrews McMeel Publishing on 27 maart 2018
Genres: comic, humor
Pages: 108
Format: digitaal

Sarah valiantly struggles with waking up in the morning, being productive, and dealing with social situations.

Sarah's Scribbles is the comic strip that follows her life, finding humor in living as an adulting introvert that is at times weird, awkward, and embarrassing.

Ik ben echt fan van de stripjes van Sarah Anderson, dus toen ik dit boek als read now zag op Netgalley wist ik meteen dat ik hem wilde lezen. Het zijn voornamelijk losse verhaaltjes en een aantal ervan had ik al online gezien. Maar dat mocht de pret niet drukken.

Achterin het boek vertelt Sarah Anderson over haar leven als artiest en geeft ze tips hoe je deze carrière ook zelf kan opbouwen. Om eerlijk te zijn vond ik dat het minst interessante stuk maar dat komt denk ik omdat ik zelf ook geen enkele ambitie heb om strips of cartoons te gaan maken haha.

De losse stripjes zijn weer geweldig! Ik vond ze veelal ontzettend herkenbaar zoals altijd en heb echt vaak hardop zitten lachen omdat het zo leuk verteld werd. Ik denk dat veel lezers zich wel zullen herkennen in de stripjes of mensen die introvert zijn, van dieren houden en eigenlijk vooral gewoon graag op zichzelf zijn.

Het is een feest van herkenning als je jezelf in bovenstaande omschrijving herkend. Soms las ik ook wel eens een stripje waarvan ik in eerste instantie zelf niet eens door had dat ik dit dus ook doe. Maar blijkbaar lijkt mijn leven nogal op dat van Sarah haha. Het grootste verschil is dan dat ik wel kinderen heb en het meisje in de strips niet en er ook niet echt op zit te wachten. Ow ja en dat ik voor geen meter kan tekenen haha.

Ken jij de stripjes al? Zo ja wat vindt je er van?

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WWW Wednesday #12

18 april 2018

%d bloggers liken dit: