WWW Wednesday #12

Weer een week voorbij en ik heb de afgelopen week echt best veel boeken gelezen! Maar ik hou het bij het boek dat ik als laatste heb uitgelezen. Want anders wordt het meer een wrap-up haha. Laten we snel kijken naar wat mijn WWW van deze week is:

Wat heb ik gelezen?

Als laatst boek las ik De nieuweling van Taran Matharu, dit boek las ik ter voorbereiding van Yalfest. Ik wilde dit boek graag gelezen hebben. Ik heb geprobeerd zoveel mogelijk boeken te lezen van auteurs die komen, ik heb niet van iedereen wat gelezen maar deze in ieder geval wel. Ik vond het een erg leuk boek en ik ben blij dat ik hem gelezen heb. Ik ben ook erg benieuwd naar deel twee, maar daar ben ik nog niet aan begonnen.

Wat lees ik nu?

Ik lees nu The school for good and evil van Soman Chainani. Ik ben nog niet zo ver want ik heb niet zo heel veel leestijd gehad. Maar tot nu toe vind ik hem erg leuk, het is een twist op de bekende sprookjes van Grimm. Ik heb de eerste twee delen op Dutch comic con gekocht en ik hoop dat het boek zo leuk blijft!

Wat ga ik hierna lezen?

Ondanks dat ik het nooit zeker weet, denk ik dat mijn volgende boek Dread nation wordt. Voor ik begon in The school for good and evil twijfelde ook heel erg om Dread nation te gaan lezen. Ik heb toen het eerste hoofdstuk gelezen en dat was ook heel erg goed! Ik hoop dat ik daar deze week nog in kan beginnen! Dread nation heeft zombies en ik lees nu eenmaal heel graag over zombies haha.

 

Wat is jouw WWW?

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: