Unboxing Owlcrate april 2018

Deze box was letterlijk een verassing, nou ja natuurlijk wist ik dat ik een box zou krijgen maar wanneer was de vraag. Ik had namelijk geen email met track and trace gehad dit keer haha. Nu kreeg ik deze gisteravond toen ik de box dus al had uitgepakt. Maar goed zo’n verassing is altijd leuk en laten we snel kijken naar wat er in deze owlcrate zat!

Als eerste de spoiler kaart en de button, misschien wat simpel deze keer maar past op zich wel bij het thema vind ik.

Ik hou van koffie dus ik was erg blij dat er nu eens koffie in zat. De smaak is zeezout/chocolade dus ik ben erg benieuwd hoe deze smaakt. Ik moet nog wel even opzoeken hoe ik deze koffie maak. Ik heb namelijk al lang geen ouderwetse koffiezetapparaat meer. Maar misschien is het wel gewoon oplos koffie.

Dan dit schattige zeepje en geloof me die ruikt echt heel erg lekker! Maar ik vind het altijd jammer om zeepjes te gebruiken dus ja hij blijft lekker in het doosje haha

Ook zat er in deze owlcrate een toffe sticker geïnspireerd op de young elites, nu heb ik de boeken nog niet gelezen maar ik vind de quote echt fantastisch.

Een van de leukste items vond ik deze potloden van Harry Potter! De leuke quotes passen helemaal bij het thema natuurlijk.

En dan het allertofste uit deze box, deze gave kussensloop! Met een quote uit Six of crows één van mijn favoriete boeken!

Het boek had ik al geraden maar wat ben ik blij dat dit boek er in zit! Hij heeft een owlcrate exclusieve cover en hij is gesigneerd. Bij het boek zat ook een brief van de auteur en nog een aantal toffe kaartjes in het thema en met quotes van het boek. Ik kan niet wachten tot ik in deze wereld kan duiken.

Dan natuurlijk ook nog het owlcrate boekje, altijd leuk met puzzels en interviews. Er stond ook een interview in met degene die de koffie gemaakt hebben. Helaas stond er niet bij hoe je deze kan zetten haha.

Als extraatje zat er in deze box ook nog een preview van Legendary, kijken jullie ook zo uit naar dit boek?

Wat vond jij het leukste item uit de box?

Het thema van volgende maand is: Fight like a girl! Ik ben zo benieuwd naar deze box.

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

Andrea
19 april 2018 at 17:09

Ik vond het zeepje het leukste item. Hij ruikt echt lekker. En de potloden.
Een van de toffe dingen van boekboxen vind ik dat er vaak een gesigneerd boek of een signed bookplate en een author letter in zit. En een magazine met een author interview vind ik ook altijd leuk.
Ik was iets minder blij met de koffie, want als ik koffie drink, is het oploskoffie. Volgens mij is het filterkoffie. Gelukkig heb ik nog een koffieapparaat. En ik ben nieuwsgierig naar de smaak, dus ik ga het zeker een keer proberen.
Ik denk dat het ook wel kan met zo’n los plastic filter en een filterzakje en dan die op een pot of mok zetten en kokend water erop gieten. Anders moet je op visite bij iemand met een koffiezetapparaat 🙂 Succes!20 april 2018 at 18:48

Wat een leuke box! Ik ben echt heel erg benieuwd naar Ace of Shades. Ik vind het kussensloop echt heel erg mooi. Ik ben benieuwd wat voor een boek in de volgende box zit.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WWW Wednesday #12

18 april 2018

%d bloggers liken dit: