Yalfest 2018 wat neem ik mee?

Nog maar een paar nachtjes slapen en dan is het zover, Yalfest 2018!!!! Ik heb er echt enorm veel zin in. Ik hoop natuurlijk veel van jullie daar te ontmoeten. Maar voor ik ga moet ik natuurlijk wel eens even bedenken wat ik allemaal mee ga nemen. Want ja je kunt niet zomaar aankomen met niks natuurlijk. Zo’n hele dag vol met boekenplezier vraagt wel om een goede planning! Dus laten we snel kijken wat ik allemaal mee neem.

Ten eerste mijn goede camera, een telefoon is leuk maar uiteindelijk wil ik een leuke blogpost schrijven en dan is heen camera wel handig! Ik heb zelf een spieglereflex camera maar dat is natuurlijk geen must!

Vervolgens natuurlijk de boeken die ik wil laten signeren, zoveel auteurs zoveel keuzes! Hoewel ik natuurlijk van alle auteurs een gesigneerde boekplate zal krijgen gaat er toch niets boven een persoonlijk gesigneerd boek! Dus ik neem mee de volgende boeken: Children of blood and bone, De nieuweling, Everless en The exact opposite of okay. Deze auteurs wil ik namelijk echt heel graag ontmoeten!

Wat ik ook mee neem is iets te eten en iets te drinken. Je kan daar natuurlijk ook dingen kopen maar ik vind het fijn om zelf ook wat mee te nemen. Want laten we eerlijk zijn dat geld steken wij boekenliefhebbers veel liever in boeken en boeken goodies! Dus ik neem mee wat te drinken en Tuc koekjes. Deze zijn vaak een beetje zout, wat ook weer goed is want ik weet niet hoe het met jullie zit maar ik heb het altijd behoorlijk warm als ik auteurs ga ontmoeten! En het staat ook zo lullig als je flauw gaat vallen haha.

Dan omdat ik hoop dat auteurs mijn naam in het boek willen zetten neem ik ook vast post it briefjes mee. Zodat ik zelf vast mijn naam in het boek kan plakken. Vaak delen ze deze ook wel uit in de rij maar zo heb ik dat alvast gedaan en hoef ik me daar geen zorgen meer om te maken.

Tot slot natuurlijk een mooie tas om al mijn aankopen in te doen. Want dat hoort er nu eenmaal bij en wat is er dan mooier dan een tas van je favoriete fandom!

Oké je neemt nog één heel belangrijk ding mee: Je goede humeur want het wordt een fantastische dag en daar kan je geen slecht humeur bij gebruiken!

Ga jij ook naar Yalfest? Zo ja wens ik je alvast heel veel plezier!

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

20 april 2018 at 10:19

Ik heb ook heel veel zin in YALFest! 😀23 april 2018 at 09:01

Ik ben helemaal verliefd op je tas!!!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: