De week van een boekenworm

Hij is wat later online dan normaal, dat komt omdat ik gewoon een beetje lui was met het opstellen van mijn blogpost haha. Maar goed dit was een week met mooi weer, koningsspelen voor de kids en Yalfest natuurlijk! Mijn uitgebreide verslag van Yalfest komt morgen.

Maandag:

Vandaag is het een beetje een rare werkdag ik vlieg van afspraak naar afspraak en ik ben vooral ontzettend moe. Helaas moest ik na het werk ook nog boodschappen doen en tja als je thuiskomt bij drie meiden is het nu eenmaal ook niet rustig. Maar goed het is zoals het is en ik bijt me door de dag heen. In de avond lees ik een beetje maar al snel val ik in slaap. Ik besluit The good doctor op te nemen en naar bed te gaan. Morgen weer een nieuwe dag!

Dinsdag:

Ik merk dat dit zo’n week blijft waar ik gewoon moe ben, erg jammer maar het is niet anders. Ik begin de dag lekker hectisch met de meiden. Aankleden eten maken, schooltas klaarmaken. Het gebeurt allemaal. Daarna ga ik met Sanne lekker een stukje wandelen, even naar de winkels want ik was gister het één en ander vergeten en er ook gewoon even lekker uit met dit weer. Eenmaal thuis plof ik nog even lekker op de bank en geniet van Sanne. Die gaat uiteindelijk naar bed en ik neem ook even rust, even helemaal niks. Al snel is het 3 uur en komen de oudste twee ook weer uit school en is het alweer snel tijd voor zwemles. Dit keer gaat ook oma mee dus dubbel zoveel plezier voor Lotte. Eenmaal thuis is het altijd weer hectisch, eten, douchen en naar bed voor de meiden! Dit gaat niet altijd even gemakkelijk, vooral onze middelste is nogal eens dwars. Maar goed uiteindelijk liggen ze allemaal op bed en ga ik nog even lezen tot Married at first sight begint. Dit was de laatste aflevering en niemand bleef bij elkaar, slecht seizoen dus haha.

Woensdag:

Het midden van de week, yay! En vanmiddag gaat het rustig zijn in huis want beide meiden gaan spelen. Maar goed eerst nog wat boodschappen doen en ook nog wat dingen in huis. Ik zat net lekker in mijn boek tot mijn schoonouders kwamen. Ergens wist ik dat ze kwamen maar ook weer niet haha. Ze gaan deze week naar een Amerika en wilde nog even langskomen. Al snel was het ook tijd om de meiden weer te halen en om te gaan koken. ‘s  Avonds hadden we D&D en kreeg ik de Sarah J Maas box van Letters&Lights, de unboxing komt ook morgen online!

Donderdag:

Vandaag ook weer lekker gewandeld met Sanne, ook nog eventjes langs de Action altijd fout voor je portemonnee maar wel leuk haha. Daarna geniet ik vooral van Sanne ook al is ze zelf niet helemaal fit, verkouden en dan zo warm is natuurlijk ook een hele slechte combinatie. In de avond lees ik weer wat, maar slaap ik ook best vroeg.

Vrijdag:

Ook weer zo’n rare werkdag, we moeten eerst de auto wegbrengen en daarna aan het werk. Waar ze zo lief zijn dat ik mag proberen kaartjes te krijgen voor Imagine Dragons…..en dat lukt!!!! Ik heb er echt zoveel zin in! Daarna moet ik alweer snel met mijn moeder naar het ziekenhuis en die zet mij dan thuis af. Ik ga dit weekend ook logeren bij mijn ouders en moet wat dingen klaarzetten. Ik ga er mee aan de slag en daarna lekker lezen. Ik lees mijn boek uit en heb moeite met het kiezen van een nieuw boek haha. Ik ga vervolgens naar de leesclub maar ontmoet Emmy wat eerder op het station om eventjes wat te eten. We gaan lekker op een bankje zitten in de zon met onze pasta! De leesclub is natuurlijk weer super gezellig, en ik win nog een boek met een tas!!! Vandaag ga ik niet naar huis maar mee naar mijn ouders. Waar ik nog wat tv. kijk en we praten over Avicci die is overleden.

Zaterdag:

Een hele drukke dag! We gaan eerst nieuwe sandalen en slippers halen voor de meiden, want met dit mooie weer is dat wel nodig. Vervolgens gaan we boodschappen doen want daar komt verder weinig van en ook ik koop nieuwe schoenen haha. Eenmaal thuis probeer ik wat te lezen, maar echt goed gaat het niet. Die avond kijken we de eerste Avengers film en ga daarna naar bed.

Zondag:

Vandaag is het dan zover: Yalfest!!!!! Wat heb ik er een zin in jongens echt ik ben er helemaal klaar voor. Het uitgebreide verslag komt morgen online maar het was echt fantastisch en geloof me ik typ dit op maandag en man wat heb ik een kater! Niet van de drank maar een Yalfest kater echt die bestaat! Ik wil terug naar al die leuke auteurs en mensen daar en een heel groot compliment voor de organisatie!!!! Ik wil toch nog even deze foto van mij met Laura Steven delen. Ik zit in haar street team en ze is zo leuk!!!!

Dat was mijn week, hoe was die van jouw?

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

23 april 2018 at 08:22

Hier nog een YALFest kater hoor! Jammer dat we elkaar niet even hebben gezien. Volgende keer beter!25 april 2018 at 08:42

Klinkt als een super einde van de week. 😉Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: