Unboxing Sarah J. Maas box van Letters & Lights

Tja als fan van Sarah J. Maas wilde ik deze box natuurlijk hebben! Want laten we eerlijk zijn je kan nooit genoeg goodies hebben van je favoriete fandom toch? Dus deze werd ook besteld. De unboxing is wat later online omdat ik nog even moest wachten op een speciaal en gepersonaliseerd item! Laat ik maar beginnen met te vertellen dat ik met liefde gewacht heb op deze goodie! Maar goed genoeg gekletst laten we snel gaan kijken wat er in de box zat!

Als eerste natuurlijk het spoiler kaartje, wat ik zo tof vind is dat de kaartjes allemaal in dezelfde style zijn, dat maakt het meteen herkenbaar. Achterop staat natuurlijk wat er allemaal in de box zit, maar dat lees ik altijd pas achteraf.

Vervolgens natuurlijk twee prachtige kaarsen, want ja dit is Letters&Lights en daar hoort dit bij. De kaarsen zijn beide geïnspireerd op personages uit de Throne of Glass serie. Namelijk Aelin en Rowan ik vind dit persoonlijk heel erg tof omdat ik al best veel van de andere serie heb en nog maar weinig van de Throne of glass serie.

Ook in deze box weer een heerlijke thee die geïnspireerd is op de inner circle. Nu is het erg warm geweest dus ik heb hem nog niet geprobeerd maar ik hoop hem snel eens te kunnen proeven.

Ik ben echt dol, ja dol op magnetische boekenleggers en deze van Manon is echt mijn favoriet nu! Ik ben echt fan van Manon uit de Throne of glass serie dus ik ben blij dat ik nu eindelijk een goodie heb die geïnspireerd is op haar.

Vervolgens de geweldige Washi tape!!! Hoe fantastisch is dat, dat ik nu ook in mijn bujo mijn liefde voor deze boeken kan verwerken.

Ook in de box een mooie quote kaart ook weer van Throne of glass met één van mijn favoriete quotes!

En een boekenlegger ook weer van throne of glass!

 

 

Kant A

Het gepersonaliseerde item was een brief van Rhys, oké jongens ik ga deze brief inlijsten hoor!

Wat vond jij het leukste item uit de box? Ik kan gewoon echt niet kiezen want ik vind eigenlijk elk item uit deze box fantastisch!

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

24 april 2018 at 09:40

Ah leuke unboxing weer! Er zitten erg leuke dingen in deze box, zelf ben ik niet zo’n grote fan van Sarah J. Maas dus daarom heb ik deze box niet besteld, maar Emmy heeft zeker haar best gedaan! De illustraties en washitape zijn zo leuk<3Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Yalfest 2018

24 april 2018

%d bloggers liken dit: