Boek Haul april 2018

Oke…..ik heb echt een probleem! Ik koop namelijk echt teveel boeken. Maar ja het is ook zo leuk! Ook deze maand heb ik weer een hele stapel gekocht. Maar ook boeken gehad en zelfs een boek gewonnen. Laten we maar snel kijken welke boeken ik nu weer heb toegevoegd!

Als eerste begin ik met de Nederlandse boeken.

Op Yalfest kreeg ik in mijn goodiebag het boek Monster. Nu moet ik eerlijk bekennen dat ik de Gone serie nog niet gelezen heb en ik weet niet of dat nodig is om deze te lezen.

Ook zat Wreck this journal in de tas, super leuk al moet ik eerlijk bekennen dat ik dit soort boekjes heel vaak vergeet haha.

Ik kocht op Yalfest de boeken van Sarah Crossan, ik ben heel erg benieuwd naar deze boeken vooral omdat ze op een hele bijzondere manier geschreven zijn.

Ook kocht ik het boek De happiness goeroe, ik deed de workshop en ik wil het bijbehorende boek echt heel graag lezen.

De vrijdag voor Yalfest had ik mijn leesclub, daar kocht ik het boek Ongetemd van Liz Hartevelt ik ben er erg benieuwd aan al moet ik weer even in een New Adult mood komen om dit boek te lezen.

Ik won het boek Bloed en Beenderen, nu heb ik dit boek zowel in het Engels als in het Nederlands.

Van mijn moeder kreeg ik voor mijn verjaardag Klein, klein kleutertje en daarbij kregen we Schuitje varen. Ik moet eerlijk bekennen dat ik alleen het eerste deel gelezen heb maar die vond ik wel echt heel erg tof! Hopelijk kan ik snel weer verder met de serie.

Deze maand had ik de Love, Simon box besteld bij Celebrate books en daar zat natuurlijk het boek Love, Simon in.

Dat was het voor de Nederlandse boeken, nu snel door met de Engelse.

Op Dutch comic con kocht ik The school for good and evil deel 1 en 2. Deel 1 heb ik inmiddels gelezen en ik vond hem echt heel erg tof! Ik hoop deze maand deel twee te lezen.

Een boek waar ik heel erg naar uitgekeken heb is Sky in the deep! Het boek gaat over Vikingen en om eerlijk te zijn heb ik daar nog niet veel over gelezen. Maar het boek is echt super gaaf! Ik heb hem inmiddels namelijk ook al uit haha.

Ook kocht ik Leah on the off beat, dit boek heb ik inmiddels ook al gelezen en ja ook deze is weer erg leuk!

Chaotic good zag ik voorbij komen bij een vriendin en zij vond hem leuk. Een boek over een geek girl en D&D? Yes please! Ik heb hem dus meteen gelezen en ook deze is echt weer heel erg leuk!!!

Dread nation is ook een boek dat hoog op mijn lijstje staat, zombies zijn namelijk altijd goed! Ik heb het boek helaas nog niet gelezen maar hoop dat wel snel te gaan doen.

Nu we het toch over zombies hebben….Devils unto dust dit boek zag ik voorbij komen bij First five van epic reads en er stond voor fans van The walking dead en dus moest ik hem meteen hebben!

Voor mijn verjaardag kreeg ik het boek The wicked deep van Emmy en haar man, dit boek leek me zo tof! En ik had gelijk want hij is ook echt heel tof. Ook deze is inmiddels al gelezen.

Voor mijn verjaardag kreeg ik van een andere vriendin het boek To kill a kingdom, dit boek heb ik nog niet gelezen maar hij staat echt hoog op mijn TBR lijstje!

Tot slot kreeg ik voor mijn verjaardag het boek So you think you’re a bookworm? Dit boekje beschrijft de verschillende types boekenwormen en er zitten testjes in. Super leuk!!!

Ik kocht zelf op mijn verjaardag het boek City of Brass, wat is de cover mooi he! Ik ben erg benieuwd naar de inhoud van het boek.

In de owlcrate van deze maand zat het boek Ace of Shades, ook een boek dat hoog op mijn lijstje staat en ik hoop dan ook dat ik deze snel kan gaan lezen.

Heb jij al boeken uit mijn Haul gelezen? Zo niet welk boek lijkt jou het leukst?

 

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

1 mei 2018 at 08:10

Zo. veel. toffe. boeken.

Volgens mij kan je Monster los lezen, maar dat weet ik niet zeker. Ik heb de serie zelf wel gelezen en het boek ook liggen, dus ik laat het je weten als ik hem uit heb. 🙂1 mei 2018 at 08:35

Oooh weer zoveel boeken. <3 En dan probleem heb ik ook hoor. 😉
En oh To Kill a Kingdom was heel leuk. Als ik het fysieke boek ooit eens tegenkom ga ik hem zeker aanschaffen.1 mei 2018 at 21:47

Ondertussen heb ik Ace of Shades uit en hij was leuk!2 mei 2018 at 09:32

Monster kan je in principe los lezen, maar er komen wat personages in voor uit de Gone-serie waardoor je toch nog beter in het verhaal zit. Zeker het einde snap je alleen als je de Gone-serie hebt gelezen, dus ik zou het wel aanraden om die serie eerst te lezen (daarbij is de Gone-serie ook MEGAGEWELDIGAWESOMEEEE!) 🙂8 mei 2018 at 16:01

Jouw bookhauls zijn altijd zo leuk om te zien/lezen. Ik schrik er zelf ook iedere keer van wanneer ik een aanwinsten-post samenstel. Dan denk ik dat het goed meevalt vermits ik er zelf geen of slechts één gekocht heb maar val ik net niet omver wanneer ik het totale aantal zie. Vaak komt dat dan door een combinatie van recensieboeken, geruilde boeken, gekregen (lieve boekvriendinnetjes!), swap-pakketten, … Eén ding is wel duidelijk, mijn tbr ga ik niet snel leeglezen.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WWW Wednesday #13

2 mei 2018

%d bloggers liken dit: