Wrap up en mini TBR

De maand is alweer een aantal dagen voorbij maar ik wilde toch nog een wrap up doen van april. Ik moet zeggen dat lezen de laatste tijd eigenlijk best goed gaat! Ik lees best veel boeken en ik geniet ook weer echt van lezen. De afgelopen maand las ik deze maand 10 boeken! Dat is echt wel veel voor mij haha. Hieronder mijn lijst met gelezen boeken:

It only happens at the movies van Holly Bourne
Lust & Structure van Marielle Brouwer
Children of blood and bone van Tomi Adeyemi
The wicked deep van Shae Ernshaw
De nieuweling van Taran Matharu
De nachtlantaarn van Lisa Thompson
The school for good and evil van Soman Chainani
Leah on the offbeat van Becky Albertalli
Sky in the deep van Adrienne Young
Chaotic good van Whitney Gardner

Ik vond eigenlijk alle boeken die ik deze maand las ontzettend tof, maar de meest gave vond ik toch wel Sky in the deep. Dit boek stond echt heel hoog op mijn most anticipated books en hij heeft echt alle verwachtingen waar gemaakt wat mij betreft. Ik ben in ieder geval erg blij met mijn gelezen boeken deze maand.

Aankomende maand staat natuurlijk het nieuwe boek van Sarah J. Maas op de lijst maar ik doe ook mee met het back to school event van TBR and beyond op facebook. Het is de bedoeling dat je hiervoor middle grade boeken leest. Ik heb daar de volgende boeken voor uitgekozen:

Er moet nog één boek bij maar dat zou misschien wel een vervolg op één van de hierboven gelezen boeken kunnen zijn.

Verder weet ik nog niet wat ik ga lezen, ik probeer zo min mogelijk vast te leggen omdat ik weet dat ik me slecht aan een TBR kan houden over het algemeen haha.

Welke boeken las jij afgelopen maand? En welke boeken staan er echt op jouw TBR van aankomende maand?

Een gedachte over “Wrap up en mini TBR

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.