WWW Wednesday #13

Het is weer woensdag dus tijd voor een nieuwe WWW Wednesday. Wat heb ik gelezen, wat ben ik aan het lezen en wat ga ik hierna lezen? Die laatste moet je bij mij altijd met een korreltje zout nemen want ik wissel nog al eens van gedachten haha. Maar goed dat maakt niet uit, ik kan altijd een gokje doen toch? Kijk je snel mee met mijn WWW?

Wat heb ik gelezen?

Even heel eerlijk op het moment dat ik dit typ zit ik nog midden in A court of frost and starlight maar ja laten we eerlijk zijn die ga ik vanavond nog uitlezen. Wat ik precies van vind kan ik dus nog niet zeggen maar het is Sarah J. Maas haha.

Wat lees ik nu?

Ik lees op dit moment Dread Nation, die zou ik vorige week al gelezen hebben maar toen kwam er een ander boek tussen. Maar jongens wat is dit boek goed!!! Ik hou van boeken over zombies dus dat is al een pluspunt. Maar deze is gewoon ook echt heel erg goed!!!

 

Wat ga ik hierna lezen?

Ik heb echt nog geen idee! Ik wilde eerst meedoen aan een speciaal event om middle grade boeken te lezen, misschien doe ik dat nog steeds maar op dit moment heb ik er nog geen zin in. Voor nu denk ik dat ik ga voor het boek People like us. Dat boek heb ik op Yalfest nog in mijn handen gehad en toen leek het me al super gaaf!

Wat is jouw WWW?

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: