Unboxing Sarah J. Maas A court of frost and starlight box

Wat was het wachten op deze box! Overigens helemaal buiten de schuld van Celebrate books om want de uitgever was gewoon een beetje lax met het versturen van de boeken. Ook het blauwe mannetje en andere winkels hadden hier last van. Maar goed het lange wachten werd uiteindelijk vandaag beloond! En hoe, want jeetje wat is deze box gaaf! Ik zeg het gewoon: De beste box tot nu toe!!!! Er was hier en daar wat gezegd over het feit dat het niet in een box geleverd is maar ik snap dat wel aangezien er en item inzit dat ze nooit in een box hadden gekregen. Maar goed laat ik jullie niet langer in spanning houden, laten we snel kijken wat er in de box zat!

Als eerste haal ik er eigenlijk het voorwerp uit waardoor hij niet in een box paste….Een hele gave deken of plaid met natuurlijk het alom bekende night court symbool en de tekst To the stars who listen and the dreams that are answered. Ik vind hem echt prachtig en wat ga ik hier veel gebruik van maken!!!

Vervolgens haal ik deze geweldige mok uit de box! Searching for my Rhysand in a world full of Tamlins. Geweldige tekst want een Rhysand willen we allemaal wel toch?

De quote kaart is ook echt mooi en wat tof dat er is gekozen voor een quote uit het boek zelf. Je kan natuurlijk makkelijk kiezen voor de bekende quotes uit deze serie maar deze is wel weer heel speciaal.

In de mok vind ik de Lippenbalsem, ik moet ik eerlijk bekennen dat ik ze nooit gebruik, vind het dan toch jammer als hij op is. Maar hij ligt wel mooi ter decoratie in mijn kast.

Ook de artwork op de kaart is prachtig, zowel op de spoiler kaart als de kaart die we erbij hebben gekregen. Zoveel Rhys!! Ik hou er van.

Tot slot ook nog een gave boekenlegger, deze had ik in eerste instantie niet gezien maar die zat in het boek.

 

In deze box zaten ook weer de kwartet kaarten

Hier alles bij elkaar! Ik ben echt verliefd op deze box.

Oké bij de overzichtsfoto ben ik de lippenbalsem vergeten dus doe ik die nog een keer extra ook omdat daar het boek mooi opstaat!

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

5 mei 2018 at 09:20

Leuke unboxing! Er zaten erg leuke spullen in de box, vooral de quote kaart & de mok vind ik echt mooi!5 mei 2018 at 16:08

Wat een ongelooflijk toffe box! Zo heb ik best een beetje spijt dat ik ‘m niet heb besteld haha!5 mei 2018 at 18:37

Echt een hele toffe inhoud! Zodra ik het geld ervoor heb ga ik ook boekenboxen bestellen. Love them!18 mei 2018 at 21:11

Die is inderdaad héél tof! Die boekenlegger en kaarten zien er echt prachtig uit.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wrap up en mini TBR

3 mei 2018

%d bloggers liken dit: