Mijn andere verslaving naast lezen

Banner blogpraatjes

Tja naast lezen en natuurlijk leuke dingen doen met mijn twee lieve kinderen heb ik nog één hele grote verslaving: Supernatural! Al vanaf het moment dat ik de eerste aflevering zag op tv. wis ik dit vind ik wel heel erg leuk!

Het begon op een donkere maandagavond laat alweer een aantal jaar geleden, ik lag lekker tv te kijken en ineens kwam er op veronica een reclamespotje voorbij voor een nieuwe televisie serie: Supernatural. Al bij het bekijken van deze reclame wist ik dat ik deze serie wilde zien al kwam het op een vreselijk laat tijdstip ( rond half 11 geloof ik ) Dus zo gezegd zo gedaan ik zat klaar voor de nieuwe serie en wist na één aflevering dat ik dit wel heel erg leuk vond.

Helaas zoals bij zoveel series werd ook deze serie gecanceld in Nederland op tv. Tja als je een serie zo laat gaat uitzenden kijkt er niemand natuurlijk! Dus ik besloot de dvd’s op te gaan zoeken want ik wilde weten hoe het verder zou gaan. Ik kocht meteen de eerste twee seizoenen en ik wist dat er geen ontkomen meer aan was. Ik was verslaafd! Sindsdien kocht ik trouw de dvd’s en tegen de tijd dat net 5 de serie nog een kas gaf was ik al veel verder dan zij dus keek ik het niet meer op tv. Inmiddels beginnen we op 7 oktober alweer aan seizoen 10 en volg ik de serie online, want ik ga echt niet meer wachten op de dvd’s!

Waarom vind ik deze serie nou zo leuk? Nou buiten om het feit dat de hoofdrolspelers zeker niet vervelend zijn om naar te kijken

Is er gewoon ook de verhaallijn, het gaat over twee broers die vechten tegen demonen, vampieren, wendigo’s, bloody mary, engelen ( jazeker engelen ) en nog veel meer. Maar het is meer dan alleen maar met monsters vechten het gaat om de band tussen de broers, hoe hun relatie zich ontwikkeld, hoe ver ze voor elkaar gaan en hoe ze omgaan met wat ze meemaken. Toen kwamen er in seizoen 4 engelen bij en dit openden natuurlijk weer een hele nieuwe verhaallijn. Ik geloof dat ik nog nooit zo fan ben geweest van een serie als van deze.

Afgelopen jaar heb ik zelf de mogelijkheid gehad om een aantal acteurs te ontmoeten op Asylum,, een Supernatural Conventie in Engeland. En daar stond ik dan ineens oog in oog ( nou ja soort van aangezien Jared Padalecki die Sam speelt in Supernatural zo’n 1.93 is! ) pff wat was ik zenuwachtig! Maar ik heb een super weekend gehad, ik heb zoveel leuke mensen leren kennen, soms een praatje kunnen maken met de acteurs en met ze op de foto geweest natuurlijk! En ik heb geluk want volgend jaar mag ik dit nog eens mee gaan maken in Italië en mijn all time favorite Jensen Ackles ( Speelt Dean ) gaan ontmoeten!!!

Verder heb ik al een hele verzameling van sieraden, tot t-shrits, de boekenserie en natuurlijk de dvd’s van alle seizoenen. Dus met recht kan ik wel zeggen dat naast Lezen dit mijn grootste verslaving is.

DSC_0863

 

Hebben jullie nog andere verslavingen naast lezen?

 

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

26 september 2014 at 18:46

Ik ben gek op Supernatural. Dean en Castiel 😀 En Crowley, de koning van de hel. is echt een briljant verzonnen personage. ps: het eind van de laatste seizoen.. brak wel mn hart…    26 september 2014 at 20:28

    Nou inderdaad dat einde, ik heb tot ik de aflevering kon kijken facebook en twitter vermeden zodat ik geen spoilers zou lezen. Ik heb echt met pijn in mijn buik die aflevering zitten kijken omdat Jared in mei in Engeland had gezegd dat het een schokkende aflevering zou zijn.26 september 2014 at 19:08

Het is dan ook heel moeilijk om niet verslaafd te geraken aan Supernatural. 🙂27 september 2014 at 10:09

Supernatural is the best ^^ Daar mogen van mij nog eens tien seizoenen van komen! Jammer dat het in BE/NL niet zo gekend is bij het grote publiek.16 oktober 2014 at 20:48

Ik volg deze serie ook al lang, en net wat je zegt tuurlijk moest nederlandse tv dit weer boycotten, zoals de duizend andere series waarvan alleen het eerste seizoen het ooit haalde op de NL tv! Ik ben alleen nog niet zo ver met kijken als jouw! Gaaf trouwens dat je Sam heb mogen ontmoeten!

Groetjes Irene @ http://www.ijskoudepassie.com    17 oktober 2014 at 09:27

    Ja het is echt heel gaaf om ze zo ineens live voor je te zien. Maar wat je zegt klopt, ze zenden hier dan 1 seizoen uit en dan stoppen ze er weer mee. En dan vinden ze het gek dat mensen illegaal gaan downloaden om zo toch hun favoriete series te kunnen kijkenGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: