De week van een boekenworm

Hallo mei, daar ben je dan al veel te snel! Wat gaat dit jaar ook weer hard jongens, het is gewoon al mei we zitten al bijna op de helft! Ik zou soms de tijd even stil willen zetten, even genieten van het moment maar helaas de tijd gaat gewoon door. Laten we snel kijken wat ik de afgelopen week gedaan heb.

Maandag:

Maandag was gewoon niet mijn dag…..Ik had eigenlijk al niet zoveel zin om te werken en toen kreeg ik ook nog een mailtje van het blauwe mannetje,  mijn boek van Sarah J. Maas was vertraagd. Nou echt super balen hoor! Natuurlijk weet ik ook dat het blauwe mannetje hier niks aan kan doen maar balen is het wel. Mijn lieve moeder heeft toen gezegd dat ik het ebook mocht bestellen en dat heb ik natuurlijk meteen gedaan! De rest van de dag ging vrij snel voorbij, ik heb nog gelezen in Dread nation en gekeken naar The good doctor.

Dinsdag:

Vandaag had ik een plan, natuurlijk er zijn voor de kindjes maar ook lekker lezen in ACOFAS….tja dat eerste gebeurde wel, dat tweede helaas te weinig. Ik had gewoon geen goede dag, voelde me onrustig en ook de kinderen waren onrustig. We zijn nog even naar de stad geweest maar ook daar werd mijn humeur niet echt beter van. Ach ja dan gaan we maar weer naar huis. Ik lees nog wel wat van ACOFAS maar moet dan uiteindelijk toch opgeven en gaan slapen. Morgen weer een dag.

Woensdag:

Vandaag is het D&D dag maar mijn missie is toch echt ACOFAS uitlezen en dat lukt me. Maar eerst even wat boodschappen doen met de meiden is dat altijd een uitdaging maar het is weer gelukt. Natuurlijk willen ze graag met papa naar de muziekspeeltuin en na de lunch gaat Sanne slapen, mijn man en de twee oudste naar de speeltuin en kan ik echt gaan lezen. Ik lees het boek dan ook uit, net voor ik moet gaan koken dus dat heb ik goed gepland. Gelukkig krijg ik vandaag ook The greatest showman binnen en verteld mijn vader dat hij morgen de oudste twee komt halen om een dagje bij hem te spelen. Heel fijn want dat geeft mij even de vrijheid om iets voor mezelf te doen. Ik lees die avond ook nog in Dread nation en ga dan slapen.

Donderdag:

De meiden slapen vandaag natuurlijk uit! Maar goed dat geeft niet, we staan rustig op en als we helemaal klaar zijn staat ons pap aan de deur. Nou ja in de huiskamer want hij heeft de sleutel haha. De twee oudste gaan mee en ik blijf achter met Sanne. Ik geniet ook gewoon even van de tijd alleen met haar. Als de meiden vakantie hebben is het voor haar ook weer even wennen want ik heb dan veel minder tijd voor haar. Helaas voel ik me ook vandaag erg opgefokt en kan niet plaatsen waar het vandaan komt. Heel vervelend maar ja ik doe er niks aan. Ik besluit me er maar aan over te geven en uiteindelijk lees ik zelfs mijn boek nog uit!

Vrijdag:

Vandaag een werkdag en een drukke werkdag ook nog. Meestal ben ik vrij op tijd klaar op vrijdag maar vandaag duurt alles gewoon lang voor mijn gevoel. Ik wil gewoon graag naar huis want ja ik ben eerlijk er liggen gewoon twee boxen op mij te wachten en ik wil ze open maken!!! De Sarah J Maas box van Celebrate books is echt awesome!!! Ik vind het echt de beste box tot nu toe! Ook de fairyloot is heel erg tof, heel eerlijk vond ik hem de afgelopen maanden iets minder tof dus ik ben blij dat deze weer zo gaaf is. Ik begin die avond dan ook meteen in het boek uit de box. Nou ja meteen, ik blog eerst, ruim wat spullen op en ga dan nog even lezen.

Zaterdag:

De meiden zijn logeren, maar ik was vergeten mijn wekker uit te zetten dus ik ben alsnog om 7 uur wakker…..ach ja zo heb ik wat aan mijn ochtend toch? Ik kijk twee afleveringen van Supernatural, blog wat en ga dan op weg naar mijn ouders en de meiden. We hebben een redelijk rustige middag en sinds vanmiddag kan ik ook naar Videoland kijken. Wat ik tof vind want ik wil heel graag The handmaids tale kijken. Dan is het bijna tijd voor de film, ik ga weer naar huis en het is even wachten op vrienden en een stop om te eten maar dan is het toch zover. Avengers infinity war…..Nou na het zien van deze film is het een wonder dat ik dit nog zit te typen. Jeetje wat een rollercoaster en wat een einde en wow! Het ergste is ik ga maandag nog een keertje……Wat doe ik mezelf aan.

Zondag:

De wekker gaat om 8 uur en wow hallo hoofdpijn. ik was er al bang voor en helaas was mijn angst gegrond. Vandaag gaan we naar dierenpark Amersfoort dus ik hoop dat de pijnstillers gaan helpen. We hebben een leuk en vooral ook mooie dag. Heerlijk genieten van de meiden en het weer. Eenmaal thuis zijn we allemaal moe en plof ik nadat de kinderen op bed liggen met een boek op de bank!

Hoe was jouw week?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.