WWW wednesday 14

Het is weer woensdag dus tijd voor een nieuwe WWW Wednesday. Wat heb ik gelezen, wat ben ik aan het lezen en wat ga ik hierna lezen? Die laatste moet je bij mij altijd met een korreltje zout nemen want ik wissel nog al eens van gedachten haha. Maar goed dat maakt niet uit, ik kan altijd een gokje doen toch? Kijk je snel mee met mijn WWW?

Wat heb ik gelezen?

Als laatste heb ik Dread nation uitgelezen! Wat een super tof boek was dat zeg. Het was echt één groot avontuur vol zombies, bad ass meiden en een heel sterk verhaal. Ik ben in ieder geval erg blij dat ik dit boek gelezen heb.

 

Wat lees ik nu?

Op dit moment lees ik Beyond a darkened shore, ook echt een heel tof verhaal met Keltische en Noorse mythologie erin verwerkt ik vind het echt heerlijk weglezen en ik hoop dan ook snel weer een gaatje te vinden om te lezen vandaag.

Wat ga ik hierna lezen?

Ik weet het wederom weer niet, ik denk eerst de nieuwe van Sarina Bowen, aangezien ik daar een ARC van gekregen heb. Daarna weet ik nog niet wat ik ga lezen. Of ik ga Big bones lezen of en heel ander boek. Het ligt echt een beetje aan mijn mood. Het kan ook nog zomaar wat langer duren voor ik mijn huidige boek uit heb aangezien ik gewoon wat minder leestijd heb de laatste tijd.

 

Wat is jouw WWW?

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: