The Friday five: Auteurs die naar Yalfest 2019 moeten komen ( mocht deze editie er komen)

Oké eerst even over het onderwerp van deze friday five: Het is nog niet bekend of er een 2019 editie komt! Dus wordt niet meteen te enthousiast haha.

Afgelopen vrijdag zag ik op Instagram een oproepje van Joost van Nerdygeekyfanboy dat hij bloggers zocht om mee te doen aan de friday five en aangezien ik dol ben op lijstjes besloot ik hier ook aan mee te doen. Ik kreeg een bestandje met topics voor de komende tijd en dit is de eerste keer dat ik mee doe. Dus laten we snel kijken naar welke auteurs ik graag zou willen zien op Yalfest 2019 mocht deze er komen.

  1. Op nummer 1 staat voor mij Franscesca Zappia, zij schreef het boek Eliza and her monsters wat volgende maand in het Nederlands zal verschijnen onder de titel: Zoek me tussen de sterren ( laat je niet misleiden door de titel het is geen space roman! ). Dit is by far het beste boek dat ik vorig jaar gelezen heb! Ik vond hem echt fantastisch en op het moment dat ik dit typ wil ik het boek uit de kast pakken en het weer gaan lezen. Maar goed haar zou ik dus heel graag willen ontmoeten!
  2. Op nummer twee staat Adrienne Young de auteur van Sky in the deep die ook volgende maand uitkomt in het Nederlands onder de titel: De hemel in het ijs. Echt jongens lees dit boek, bad ass viking chicks! ik hou er van. En ik vond het boek echt fantastisch en zou dus de auteur ook heel graag willen ontmoeten.
  3. Oké een auteur waarvan ik hoop dat haar boeken vertaald gaan worden en dat ze daarom naar Yalfest kan komen is V.E. Schwab! Haar boeken zijn gewoon zo ontzettend goed en ik zou haar dan ook heel graag eens willen ontmoeten. Ik durf nog steeds het laatste boek in de Darker shades of magic serie maar ik ga het doen dit jaar echt!
  4. Leigh Bardugo staat ook hoog op mijn lijstje ook al heb ik haar al eens ontmoet. Maar ik vind haar gewoon zo tof en ik zou haar graag na het lezen van de six of crows duologie nog eens ontmoeten om haar te vertellen hoe ontzettend awesome ik deze boeken vond!
  5. Sebastien de Castell, ik kon helaas niet naar het evenement van dit jaar waar hij was, en ik zou hem ook graag eens ontmoeten. Ik heb gehoord dat hij echt heel aardig is en zijn Spellslinger serie is gewoon zo ontzettend tof! Dus ook deze auteur staat hoog op mijn lijstje.

Dat was mijn top vijf en ik hoor je bijna denken: Maar je bent toch zo’n fan van Sarah J. Maas waarom haar niet? Heel simpel ik denk ten eerste niet dat ze komt en ten tweede ben ik bang dat zij andere auteurs gaat overschaduwen op Yalfest op het moment dat ze daar komt en denk eens aan de rij die er bij haar zou staan bij het signeren? Ik wordt er bang van haha.

Ik ben benieuwd: Stel er komt een Yalfest 2019 wie zou jij daar dan willen zien?

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

11 mei 2018 at 08:30

Wat Sarah betreft denk ik dat ook, maar toch heb ik haar op mijn lijstje gezet 🙂 voor de rest hebben alleen Leigh Bardugo overeenkomstig op onze lijstjes. Ik update de bloggerslijst vanmiddag, dus dan kunnen mijn lezers jouw lijstje ook lezen.12 mei 2018 at 15:37

Ah mooi lijstje! V.E. Schwab zou echt geweldig zijn, echt heel jammer dat haar boeken nog niet vertaald zijn 🙁13 mei 2018 at 10:48

Wat een super leuk lijstje! Ik zou graag wat van mijn jeugdhelden willen zien, zoals Cornelia Funke. Zo leuk om te zien dat elke blogger een ander lijstje heeft!13 mei 2018 at 19:09

Fransesca Zappia zou ook een goede zijn voor Yalfest inderdaad! Sarah J Maas wordt inderdaad lastig, maar er werd al geprobeerd om haar tijdens Yalfest2018 te hebben, dus het zou kunnen dat het weer wordt geprobeerd.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: