Bout of books #22

Ik doe al een tijdje mee met de read-a-thon van bout of books, simpelweg omdat ik deze heel fijn vind want er ligt geen druk op de hoeveelheid boeken die je moet lezen. Nu wilde ik een prachtige post maken met foto’s van de te lezen boeken maar helaas ik ben het door drukte en Moederdag helemaal vergeten. Dus dan maar even zo!

Voor de mensen die niet weten wat de bout of books read-a-thon inhoud hier nog even een korte uitleg in het Engels:

The Bout of Books read-a-thon is organized by Amanda Shofner and Kelly Rubidoux Apple. It is a week long read-a-thon that begins 12:01am Monday, May 14th and runs through Sunday, May 20th in whatever time zone you are in. Bout of Books is low-pressure. There are challenges, giveaways, and a grand prize, but all of these are completely optional. For all Bout of Books 22 information and updates, be sure to visit the Bout of Books blog. – From the Bout of Books team

Zoals je ziet gaat het vooral weer om de lol van het lezen terug te krijgen. Nu moet ik zeggen dat ik op zich best weer graag lees de laatste tijd maar goed het is wel fijn om een stok achter de deur te hebben. Nu op naar de boeken die ik wil lezen. Ik leg de lat redelijk hoog voor mezelf met drie boeken maar eentje daarvan heb ik al een heel eind uit.

Als eerste Beyond a darkened shore, dit boek is zo goed! Maar door weinig tijd niet zoveel gelezen de afgelopen week en hij is dus nog niet uit.

Als tweede boek heb ik Speak Easy van Sarina Bowen, dit is een ARC die ik aan het eind van deze maand uit moet hebben en aangezien ik altijd wel lekker door deze boeken heen ga leek het me een goed idee om deze ook op de lijst te zetten.

En dan als laatste Big bones, dit boek zag ik voorbij komen in een body positive leesclub en aangezien ik hier voor mezelf best druk mee bezig ben ( Als jullie hier meer over willen weten let me now! ) lijkt dit boek mij perfect.

Nu kennen jullie mij inmiddels wel en weten jullie dat ik en het maken van een TBR nooit zo heel goed werken. Dus het kan zomaar zijn dat er nog boeken veranderen. Behalve Beyond a darkened shore die lees ik zeker!

Doe jij ook mee aan de read-a-thon? Of heb je nog leuke tips voor leuke read-a-thons laat het me weten in de reacties!!!

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: