De week van een boekenworm

Wat een week was dit zeg! Een aantal leuke dingen en een aantal minder leuke dingen. Maar wel allemaal in de afgelopen week meegemaakt. Van een Efteling bezoek tot een ziekenhuis bezoek. Dus laten we niet te lagen doen over deze introductie en snel gaan kijken!

Maandag:

vandaag had ik maar een korte werkdag, want mijn moeder moest voor iets kleins naar het ziekenhuis. Je voelt je dan altijd een beetje opgejaagd op zo’n ochtend. Maar goed we kwamen op tijd aan in het ziekenhuis…..Alleen hadden ze een fout gemaakt want mijn moeder had netjes vandaag op haar brief staan maar de afspraak was voor morgen. Erg balen dit maar helaas verder weinig aan te doen. We doen wat boodschappen en gaan naar de kapper en dan weer terug naar het werk. Waar we met Cliënten een uitstapje hebben, namelijk naar de bioscoop. Ik doe mezelf nogmaals Infinity wars aan haha. Maar man deze film blijft wel heel erg goed! Eenmaal thuis ga ik gelijk door naar bed.

Dinsdag:

Vandaag moet mijn moeder dus wel naar het ziekenhuis en ik ga met haar mee. Maar eerst een gewone ochtend, de meiden opstarten voor school en ook Sanne meteen even klaarmaken. Uiteindelijk worden we opgehaald door mijn moeder en gaan we naar het ziekenhuis. Gelukkig gaat het allemaal vrij snel en zijn we ook op tijd weer buiten. We eten lekker een boterham en Sanne gaat slapen. Even rust nog voor de kids weer thuis komen van school, maar ik ben wat onrustig en kom helaas niet echt aan lezen toe. Als de meiden thuis zijn is het weer even haasten voor de zwemles. Ik ben blij in ieder geval als ik die avond op de bank plof en het Eurovisiesongfestival kan kijken.

Woensdag:

Vandaag een dagje met mijn beste vriendin, we gaan eerst lekker naar de Efteling. Voor mij altijd wel even leuk want dan kan ik de heftige attracties doen. Normaal gaan we natuurlijk altijd met de meiden en die mogen daar gewoon nog niet in. Dat is helemaal niet erg en super leuk, maar ik ben wat dat betreft wel een adrenaline junkie dus ik ga wel graag in de achtbanen. Dus dat heb ik vandaag dan ook lekker gedaan. Natuurlijk wandelen we ook even door het sprookjesbos en gaan we in de droomvlucht. Na de Efteling gaan we lekker eten bij ‘t Zusje in Vlijmen, heerlijk Tapas eten is altijd goed! Eenmaal thuis zat ook de D&D ploeg er nog dus gaan we nog even spelen. Maar ik moet zeggen dat ik behoorlijk moe was. Ik ben dan ook blij als ik weer lekker in mijn bedje lig.

Donderdag:

Ik ben vandaag vooral heel erg moe, maar goed we gaan er weer op tijd uit met de meiden. Want ook de meiden willen vandaag graag een dagje naar de Efteling. We laten Sanne bij papa en gaan met de twee oudste op pad. Hoewel het in het begin lijkt alsof het weer niet best wordt, klaart het toch nog op en hebben we een gezellige dag in de Efteling. Die avond eet ik voor het eerst een Kapsalon en de meiden willen graag mee met opa en oma wat fijn is want ik moet morgen gewoon werken en de meiden zijn vrij. Ik probeer nog wat te lezen, maar geef het al snel op en kijk de tweede halve finale van het Eurovisiesongfestival.

Vrijdag:

Vandaag dus werken en ik merk dat ik de afgelopen dagen best druk ben geweest want ik ben echt moe! Maar ik ga er nog even tegenaan en gelukkig gaat de dag best snel en kunnen we tussendoor nog even lekker ergens een broodje eten. Eenmaal weer op weg naar huis moeten we nog boodschappen doen voor die avond en besluiten dan ook de boodschappen voor de rest van de week mee te nemen. Ik kook die avond Griekse gehaktballetjes in tomatensaus en de meiden blijven nog een nachtje bij opa en oma. We helpen nog mee met ze naar bed brengen en gaan dan zelf ook naar huis. Ik had me voorgenomen om lekker te gaan lezen maar ik ben snel afgeleid en kijk uiteindelijk The big bang theory en ga daarna naar bed.

Zaterdag:

De twee oudste meiden gaan vandaag met papa kamperen en ik ga met mijn moeder naar de outlet in Roermond. Maar ik start de ochtend met een nieuwe aflevering van Supernatural. Wat ga ik deze serie weer missen als de seizoensfinale is geweest! Daarna ga ik dus met mijn moeder op pad, ik koop nieuwe schoenen, een nieuw hemdje en voor Moederdag koop ik voor mezelf een nieuwe Pandora armband. Moe en een beetje blut gaan we weer naar huis en na het avondeten en als Sanne op bed ligt gaan we ons haar verven. De rest van de avond hangen we gekluisterd aan de buis voor de eerste afleveringen van The handmaid’s tale, wat een waanzinnige serie is dat zeg!

Eindelijk kan ik verder met deze serie die gelukkig wel Engelse ondertiteling heeft haha

Zondag:

Ik zou vandaag uit kunnen slapen, maar ik ben al vroeg wakker. Alleen Sanne is er en ik ben ook bij mijn ouders blijven slapen. We ontbijten en doen Sanne in bad en gaan dan naar mijn oma voor Moederdag. Mijn oma woont nog zelfstandig en wordt volgende maand 99! Ze roept zelf altijd dat ze honderd wordt en ik geloof het meteen! Nadat we bij oma zijn geweest gaan we naar de Ikea, eerst even lunchen en daarna een karretje halen voor al mijn Bullet journal spullen. Eenmaal thuis zijn we weer zo druk dat ons plan om aan onze bullet journal te gaan werken door het putje gespoeld wordt. We bestellen Grieks om te eten en na het eten gaan we weer naar huis. Waar ik eerst de meiden naar bed breng en dan even ga zitten om te bloggen en ik denk dat ik zo nog even het karretje in ga ruimen en als laatste nog even wat lezen.

Hoe was jouw week?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.