WWW Wednesday 15

Het is weer woensdag dus tijd voor een nieuwe WWW Wednesday. Wat heb ik gelezen, wat ben ik aan het lezen en wat ga ik hierna lezen? Die laatste moet je bij mij altijd met een korreltje zout nemen want ik wissel nog al eens van gedachten haha. Maar goed dat maakt niet uit, ik kan altijd een gokje doen toch? Kijk je snel mee met mijn WWW?

Wat heb ik gelezen?

Mijn laatste uitgelezen boek is Beyond a darkened shore, ik had afgelopen week gewoon niet zo’n goede leesweek en dat merkte ik meteen want ik heb veel langer over dit boek gedaan dan ik verwacht had. Was het dan niet spannend? Nou juist wel, maar het was ook gewoon heel druk, de kinderen waren veel vrij en ik ben een dag weggeweest. Dus ja dan loopt het even anders. Maar het boek is dus echt een aanrader, het is super spannend en mengt Noorse en Keltische mythologie!

Wat lees ik nu?

Op dit moment lees ik twee boeken, ik doe dit niet altijd maar heel soms wil ik zo graag een boek lezen en heb ik het andere boek gewoon nog niet uit. Maar goed ik lees dus Speakeasy wat een ARC is en ik vind hem echt heel erg leuk! Dit boek lees ik op mijn e-reader

Als fysiek boek lees ik Body positive power, ik heb gisteren een hele blogpost getypt over dit onderwerp. Die blogpost vind je HIER. Diezelfde avond kwam het boek binnen en besloot ik er meteen aan te beginnen en wow wat herken ik mezelf er in!!!

Wat ga ik hierna lezen?

Hier twijfel ik tussen twee boeken of Big Bones of Puddin’ ik ben even in een contemporary flow dus ik maak daar even gebruik van haha. Ik zie vanzelf wel welke het gaat worden.

 

Wat is jouw WWW?

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

16 mei 2018 at 11:39

Ik ben ontzettend benieuwd naar Body Positive Power. Dat boek lijkt me zo goed!    annabel
    16 mei 2018 at 11:45

    Ik heb pas een paar bladzijdes gelezen en het is zo herkenbaar, de mindset die je al van jongs af aan wordt ingegeven staat er gewoon letterlijk in. Dus ik ga snel weer verder lezen!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: