Wrap-up bout of books

Vorige week kondigde ik aan dat ik mee zou doen aan de bout of books read-a-thon. Maar hoe is het nu eigenlijk gegaan en welke boeken heb ik gelezen? Laten we snel kijken, het is dus maar een kort bericht!

Als eerste las ik Beyond a darkened shore uit, dit boek was ontzettend goed, ik heb er wel even over gedaan maar dat komt eigenlijk vooral omdat ik gewoon heel weinig zin had in lezen de afgelopen tijd. Maar afgelopen week had ik juist heel veel zin om te lezen

Als tweede las ik Speakeasy uit van Sarina Bowen, dit was een ARC en volgende week verschijnt de recensie. Ik wilde deze graag in de afgelopen week af hebben zodat ik zeker zou weten dat ik dit boek op tijd uit zou hebben.

En als laatste las ik Body positive power van Megan Jane Crabbe, dit boek heeft me echt aan het denken gezet over hoe ik over mezelf denk en hoe ik mezelf zie. Maar ook hoeveel invloed de media hier op heeft. Dus een heel leerzaam boek en ik heb nu helemaal zin in het event op 3 juli!!

ik ben tevreden met het aantal boeken dat ik gelezen heb deze week!

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: