Recensie: Speakeasy van Sarina Bowen

Recensie: Speakeasy van Sarina BowenSpeakeasy by Sarina Bowen
Series: True North #5
on 29 mei 2018
Genres: New Adult
Pages: 452
Format: Kindle

Sometimes you fall for Mr. Right. And sometimes for Mr. Right Now…
May
Did you hear the one about the girl who walks into a bar and catches her live-in lover kissing someone else? No? You’re the only one in town who missed it.
Luckily Alec is there to wrap me up in strong arms and carry me out the door before things get too ugly. And that’s not all Alec is good at. Our unexpected chemistry makes him the perfect rebound guy.
Alec
I should know better than to hook up with my rival’s little sister, but the fiery look in May’s eyes really turns my crank. She needs cheering up, and I’m just the guy for the job.
It’s not like I’ll fall in love. Not even after a string of scorching hot trysts, and the realization that we’re good at the same things: wild nights and familial disappointment. I don’t do love, never have, never will. So this is the perfect arrangement, for both of us.
Nobody would approve, but nobody has to know…

Also in this series: Fireworks

Ik wil de uitgever bedanken voor mijn recensie exemplaar in ruil voor een eerlijke recensie

Een tijdje geleden stond er ineens weer een nieuw boek op mijn kindle en deze keer had ik hem niet gekocht! Het was de nieuwe ARC van Speakeasy van Sarina Bowen. Ik vind het altijd zo tof als ik al voor release een boek mag lezen en zeker van een auteur waarvan ik de boeken echt heel erg leuk vind. Maar wat vond ik nu van dit boek?

Speakeasy is een boek in de True north serie en eerlijk gezegd heb ik daar dus nog niks van gelezen, maar dat maakt voor dit boek dus helemaal niks uit. Het verhaal is misschien niet super vernieuwend en ik denk dat dit ook moeilijk is want er zijn natuurlijk maar zoveel onderwerpen waar je over kan schrijven. Maar ik moet zeggen dat ze het wel weer heerlijk heeft geschreven.

De boeken van Sarina Bowen zijn voor mij altijd erg verslavend, ik vind haar mannelijke personages eigenlijk altijd wel leuk en de vrouwen meestal ook wel. Dat maakt het al lekker lezen natuurlijk. als je de personages van het boek dat je leest niet echt leuk vind is er ook weinig aan. Wat ik aan dit boek ook heel fijn vond was dat de personages iets ouder waren, meer richting mijn eigen leeftijd waardoor je ook wat meer van jezelf herkend in hun leven.

Gelukkig herkende ik één van de problemen niet, want het lijkt me verschrikkelijk om daar telkens tegen te moeten vechten, ik wil eigenlijk niet verklappen wat het is in verband met spoilers. Maar het lijkt me behoorlijk heftig om mee te maken.

Wat ik vooral ook fijn vond was dat de vrouwelijke hoofdpersoon niet perse een man nodig had. Ze redde het ook prima zonder en is zelfs biseksueel. Waar ik bij sommige boeken wel eens het idee heb dat het er in geplaatst is omdat het tegenwoordig bijna wel moet, had ik dat bij dit boek dus helemaal niet.

Natuurlijk is er altijd zo’n punt in dit soort boeken waarbij het verhaal omdraait, waardoor de relatie toch even mis gaat of mensen juist dichter bij elkaar komen en dit boek is daar geen uitzondering op. Maar het is wel mooi en eerlijk beschreven.

Ik heb in ieder geval weer genoten van dit boek en ik ben benieuwd naar het volgende boek, of dat nu in deze serie is of juist een hele andere serie.

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: