De week van een boekenworm

Wat een week is dit geweest, een week vol regen en onweer maar ook heel veel zon. Een week waarin ik nog meer bezig was met body positivity en een week waarin ik niet heel veel las maar dat was oké. Kijk je snel mee naar mijn week?

Maandag:

Normaal is dit mijn werkdag, maar ja het is Pinksteren dus ik werk niet. Ik vind zo’n week altijd een beetje raar! Maar goed we staan op doen ons ochtend ding en vandaag ga ik helaas ook weer boodschappen doen. Ik heb er echt een hekel aan jongens bah! Maar goed het moet nu eenmaal gebeuren. Na de boodschappen doe ik eigenlijk de rest van de dag niet zo heel veel meer. Ik lees wat en kijk wat tv. en als de meiden op bed liggen ga ik verder met het tweede seizoen van 13 reasons why.

Dinsdag:

Vandaag gaan de meiden gewoon naar school natuurlijk, dus opstaan en weer aan de slag. De rest van de dag was wederom best rustig eigenlijk. Ik heb ook niet zo heel veel zin om iets te doen. Ik kijk het tweede seizoen van 13 reasons why af, super heftig einde vond ik zelf. Daarna komen de meiden alweer bijna thuis en moeten we ons klaar maken voor de zwemles. We gaan daar heen met zonnig weer, maar als we weer naar buiten gaan regent het en begint het te onweren. We rennen naar de auto en de rest van de avond blijft het slecht weer eigenlijk. Ik lees wat, maar eigenlijk ben ik vooral gewoon moe en ga ik op tijd naar bed. Ik lees nog wat in bed en ga dan slapen.

De meiden voor het eerst een Harry Potter shirt aan!!

Woensdag:

Na het ochtendritueel komen we weer thuis en ook vandaag geloof ik het allemaal wel, ik doe niet zoveel en lees wat en wacht tot het tijd is om de meiden weer te halen. Die middag moet ik ook nog naar de huisarts, ik heb een bultje onder mijn oog en nog twee op een ander plekje die ik graag weg wil halen. Als dit gedaan is gaan we weer naar huis. Jeetje wat deed het pijn zo zonder verdoving maar goed ik ben er nu wel vanaf. Eenmaal thuis plof ik op de bank en we kijken een gedeelte van de eerste Harry Potter film. De meiden vinden het spannend maar wel een beetje lang. Die avond zouden we eigenlijk D&D spelen, maar dit gaat niet door en eigenlijk is het niet heel erg. Ik kijk The martian op tv. en lees tussendoor.

Donderdag:

Nadat de meiden naar school zijn haal ik met Sanne even wat boodschapjes, op de terugweg begint het te regenen en komen we mijn vader tegen met de auto die ons even thuis brengt. Ik kijk die ochtend veel filmpjes over body positivity en het is zo fijn! Ik merk dat ik dit echt nodig heb. Ik bestel ook nog wat boeken over het onderwerp en geniet ook heerlijk van Sanne. Die avond lees ik best veel en daarna ga ik slapen want morgen moet ik wel werken.

Vrijdag:

Eerst werken dus vandaag en voelt alsof de dag niet echt vooruit wil, maar uiteindelijk gaan we dan toch naar huis. Nog even snel eten halen voor die avond en dan toch echt naar huis. Ik knuffel met de meiden, eet een heerlijke pasta en ga dan met de meiden naar huis. We hebben bij mijn ouders gegeten omdat zij vrienden op bezoek kregen. Als we eenmaal thuis zijn is het voor de meiden tijd om naar bed te gaan en ga ik aan de slag met mijn eigen body positive boek. Iets wat ik heel graag wilde doen om zo mijn reis naar body positvity vast te leggen. Ik ben erg blij met het resultaat en ga daarna nog wat lezen.

 

Zaterdag:

We staan veel te vroeg op als je het mij vraagt en voor mijn gevoel duurt de ochtend heel erg lang. Maar goed uiteindelijk gaan we met de meiden even naar het centrum om wat te eten en wat boodschapjes te doen. Als we eenmaal weer thuis zijn hebben we het allemaal heet en ik merk dat de hitte ook niet echt goed is voor ons humeur. Maar goed het is wat het is. We bestellen pizza voor de avond en na het eten gaan we naar de verjaardag van een vriendin. Het is heerlijk buiten en we kletsen heel wat af. Eenmaal thuis gaan we allemaal moe naar bed.

Zondag:

Telkens hopen we weer dat de meiden een beetje uitslapen…..maar het was toch kwart over 7 toen ze weer aan ons bed stonden. Ik ben er met de meiden uitgegaan en we hebben eerst gegeten en zijn toen Rapunzel gaan kijken. Die film blijft toch ook leuk he! Daarna nog wat boodschapjes gehaald, Sanne naar mijn ouders gebracht en naar de volgend verjaardag want de man van Emmy is jarig! We hebben een gezellige middag en in de avond lees ik nog wat en ga dan naar bed. Op naar een nieuwe week en alweer de laatste week van mei!

Hoe was jouw week?

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

30 mei 2018 at 18:48

Wij hebben zaterdag ook maar pizza gehaald. Met dit weer is het ook zo lastig om te koken.
Hopelijk lees je deze week meer. 🙂4 juni 2018 at 10:35

Oh, ik kon er vorige week ook een paar keer niet meer aan uit. Op woensdag was ik er van overtuigd dat het donderdag was. Dat viel wel op vermits ik die dag op Instagram een TBT deelde. En doordat mijn man vrijdag een dagje verlof had genomen dacht ik de hele tijd dat het al weekend was. Ik was echt de hele tijd de kluts kwijt. 🙂Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: