WWW Wednesday #17

Het is weer woensdag dus tijd voor een nieuwe WWW Wednesday vandaag iets later want ik was gewoon vergeten de post in te plannen. Wat heb ik gelezen, wat ben ik aan het lezen en wat ga ik hierna lezen? Die laatste moet je bij mij altijd met een korreltje zout nemen want ik wissel nog al eens van gedachten haha. Maar goed dat maakt niet uit, ik kan altijd een gokje doen toch? Kijk je snel mee met mijn WWW?

Wat heb ik gelezen?

Mijn laatst uitgelezen boek is Puddin’ van Julie Murphy, dit is een companion novel van Dumplin’ je kan hem dus los lezen maar er zitten wel personages uit Dumplin’ in en ik raad je echt aan om die ook te lezen! Zoals jullie weten ben ik ook bezig met body positivity en dit boek past daar gewoon enorm goed in! Het is een geweldig leuk boek met veel humor een traantje en een vet tof verhaal!

 

 

Wat lees ik nu?

Op dit moment lees ik Things no one will tell fat girls van Jess Baker een ander body positive book en ik vind hem geweldig net als Body positive power is dit echt een soort zelfhulpboek maar ook weer niet. Ik vind hem in ieder geval echt heel tof.

En ik lees Legendary!!!!! Wow wat hebben we gewacht op dit boek, ik wilde veel lezen maar dat ging gisteren helaas niet. Maar tot nu toe is hij weer zo goed!!!

Wat ga ik hierna lezen?

Ik heb echt nog geen idee, ik zou verder kunnen in Onyx & Ivory maar ik denk niet dat ik dat doe. Misschien ga ik een boek herlezen zoals Eliza and her monsters of Sky in the deep.

 

 

Hoe ziet jouw WWW eruit?

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

5 juni 2018 at 11:46

Het laatste boek dat ik las was Rescue my heart van Jill Shalvis, vandaag hoop ik een goede start te maken in Everless van Sara Holland en daarna weet ik het nog niet. Er ligt nog een hele stapel op me te wachten dus de kans is groot dat het een recensieboek wordt.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Boek haul mei 2018

31 mei 2018

%d bloggers liken dit: