Boek haul mei 2018

Ik heb echt weer een monsterhaul, dat is het nadeel van minder lekker in je vel zitten….ik ga shoppen en dan meestal shoppen voor boeken…. Maar goed het levert wel hele mooi boeken op natuurlijk. Ik verdeel het deze keer onder in Boeken uit een box, boeken over body positvity en gewone boeken. Kijk je snel mee?

Laat ik beginnen met de boeken uit een box.

Ten eerste kreeg ik de langverwachte Sarah J. Maas box van Celebrate books en wat was hij tof!!! Natuurlijk zat daar het boek A court of frost and starlight in!!! Voor een volledige unboxing kun je HIER kijken.

In de Owlcrate zat een boek dat ik al had, namelijk Sky in the deep maar dit is niet erg want deze heeft een iets andere cover en is gesigneerd. ( het feit dat ik ook de Nederlandse versie in pre-order hebt laat zien hoe vet ik dit boek vind ). Als je benieuwd bent naar de rest van de box kijk dan HIER! Mijn recensie van dit boek vind je HIER.

 

Tot slot kreeg ik nog een de Fairyloot en daar zat het boek Onyx & Ivory in, ik ben er wel even in begonnen maar ik heb hem nog niet uit, ik heb hem namelijk weggelegd voor een ander boek die je later in deze Haul zult zien. Als je een unboxing van de Fairyloot wil zien verwijs ik je graag naar Kwante in Wonderland.

Body positive boeken

Zoals jullie hebben gezien ben ik hier druk mee bezig, het helpt mij ook enorm met mijn depressie dus dat is alleen maar goed.

Als eerste heb ik Landwhale van Jess Baker, dit boek ga ik ook lezen met een body positive leesclub. Ik ben er erg benieuwd naar!

Ook van Jess Baker is Things no one will tell fat girls, dat boek ben ik nu aan het lezen en is erg goed. Het geeft me veel inzichten in hoe ik denk en hoe ik dit kan ombuigen naar een betere en fijnere gedachten. ( nee dit is niet het boek waar ik Onyx & Ivory aan de kant heb gelegd )

Ook kreeg ik deze maand Body positive power binnen, dit boek heb ik al gelezen en is mijn eerste kennismaking met het onderwerp. Ik vond het een geweldig boek en heb heel wat sticky bookmarks gebruikt! De recensie hiervan verschijnt rond release van de Nederlandse Editie.

Dan een boek dat ik op Instagram tegenkwam: The body is not an apology, mensen zijn hier heel enthousiast over dus ik ben heel benieuwd!

Ook body positive maar dan als leesboek is Puddin’ wat een heerlijk boek is dit zeg! Ik hoop dat er nog meer boeken van deze auteur in deze wereld gaan verschijnen.

Ook een leesboek is Big bones, ik ben  hier wel even in begonnen en vond hem leuk maar het was niet het juiste moment. Dus deze is even opgeschoven.

En tot slot nog Dietland, dit is een leesboek over een geheim genootschap, klinkt spannend toch? Er komt ook een serie van op ABC!

Gewone boeken

Natuurlijk is het niet allemaal boxen en body positive wat ik heb aangeschaft ik heb ook nog gewoon boeken voor de lol gekocht namelijk:

 

Viking Odin’s child Tja vikings en ik ben er gewoon echt heel erg fan van!!!

Viking Sworn brother: Het vervolg want tja ik lees graag snel verder

The vikings chosen. Dit boek leek me echt ontzettend tof!

The half drowned king. En tja als je dan toch bezig bent doe je deze er ook nog even bij toch?

Het boek waar ik Onyx & Ivory voor aan de kant heb gelegd? Legendary natuurlijk, we zijn weer terug bij Caraval en tot nu toe is hij gewoon weer zo ontzettend goed!!!!

Vorig jaar las ik het boek Queens of geek van Jen Wilde en wat een geluk ze heeft een nieuw boek namelijk The brightsiders en die heb ik ook binnen. Lijkt me weer een heerlijk boek zeker met dit warme weer.

Ik kreeg nog een verlaat verjaardagscadeautje namelijk een boekenbon en daar kocht ik deze twee boeken van. Het is een nieuwe serie die over Valkyrie’s gaat!

 

Dat was het weer voor deze maand, welke boeken heb jij toegevoegd? En welk boek uit mijn Haul lijkt jouw het gaafste?

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

31 mei 2018 at 13:13

Heerlijk toch. Ik heb er ook last van dat ik sneller boeken koop als ik niet lekker in mijn vel zit. Ik heb de vorige nog niet gelezen van Julie Murphy maar ooit.31 mei 2018 at 16:00

Wauw, wat heb je veel leuke boeken gekocht! Ik ben nog steeds erg benieuwd naar ‘Sky in the Deep’, dat boek klinkt echt heel tof. Ik wil Brightsiders ook graag lezen, Queens of the Geek vond ik echt fantastisch. Ik ben ook benieuwd naar Body Positivity en ik kijk ook echt uit naar de Nederlandse vertaling.31 mei 2018 at 22:16

Wat een heerlijke bookhaul! Ik ben zo benieuwd naar Sky in the deep!5 juni 2018 at 12:25

Ik kocht de afgelopen maand heel wat boeken in Londen. Daar één favoriet uitkiezen lijkt me nogal moeilijk al vind ik de prachtige Beauty and the Beast-versie met illustraties van House of Mina Lima wel heel bijzonder. Hof van Ijs en Sterren ligt hier al klaar maar ook Puddin’ spreekt me heel erg aan.18 juni 2018 at 15:31

Heerlijke haul! Ik vind Body positive power en Puddin echt twee boeken die ik asap wil lezen!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WWW Wednesday #17

30 mei 2018

%d bloggers liken dit: