De week van een boekenworm

Mei is inmiddels voorbij we zitten nu echt op de helft van het jaar! Eens tijd om binnenkort de balans op te maken, hoe gaat het met mijn challenges? Maar dat is niet voor nu, voor nu de laatste week van mei, wat heb ik gedaan en heb ik weer wat meer gelezen?

Maandag:

De wekker gaat veel te vroeg en eigenlijk wil ik het liefst omdraaien en verder slapen, maar dat gaat helaas niet want ik moet werken. Ik worstel me door de ochtend heen en zorg ervoor dat de meiden op zijn en aan het eten als mijn vader binnen komt. Na het werken ben ik moe en wil ik eigenlijk vooral heel graag op de bank ploffen, maar ja dat gaat natuurlijk niet als je drie kids hebt. Ik ben dan ook blij als ze op bed liggen, maar ja met deze hitte valt dat ook weer niet mee. De meiden hebben een niet al te gezellig humeur wat ik echt wel heel goed snap hoor! Het duurt dus wel even voor ze echt slapen en ik kijk twee afleveringen van Vikings.

Dinsdag:

Nadat de meiden naar school zijn gebracht ga ik met Sanne even wat boodschappen doen, ik hoop ook het eerste deel van de Lux serie te vinden maar helaas hebben ze die nog niet in de winkel. Ik ga weer naar huis waar ik nog wat aan het  huishouden doe, wat een stom plan want het is super warm! Ik plof dan ook bezweet weer op de bank. Eigenlijk doe ik die dag niet heel veel, ik lees wel wat in een body positive boek maar ik ben vooral aan het wachten to de bezorger Legendary komt brengen. Maar eerst nog de zwemles van Lotte, het is natuurlijk super warm in het zwembad dus ik kweek hoofdpijn, maar goed dat overleven we ook wel weer. Na het eten begint het wachten op de bezorger, gelukkig komt deze al snel en ik begin meteen in het boek! Wat is dit weer goed ik kan het amper wegleggen.

Woensdag:

In de ochtend hebben we het altijd super druk, dat is deze ochtend niet anders. Eenmaal thuis heb ik weinig puf om ook nog iets te doen, dus ik lees een beetje en al snel is het weer tijd om de meiden te halen. We gaan die middag naar mijn schoonouders die pas terug zijn van een aantal weken Amerika. De tijd gaat snel en voor we het weten gaan we weer naar huis en is het tijd om te koken. Voor we aan D&D beginnen lees ik nog even en dan is het tijd om te spelen. Het wordt best laat omdat ik na het spelen nog een hele tijd gekletst heb met Emmy en haar man.

Donderdag:

Vandaag wil ik eigenlijk zoveel mogelijk lezen, maar eerst de meiden naar school en een kleine boodschap doen. Vandaag vind ik Lux wel en ik neem ook de happinez mee. Als ik thuis ben stofzuig en dweil ik snel en ga dan lekker lezen. Tot Sanne wakker wordt natuurlijk, daarna gaat ze weer naar bed en ik lees weer verder. Helaas val ik ook even in slaap haha. Ik ben gewoon zo moe door het warme weer slaap ik zelf ook slecht. Als ik wakker wordt lees ik nog wat en dan komen de meiden thuis die een vriendinnetje mee hebben. Super gezellig natuurlijk en de meiden hebben de grootste lol. Ik krijg ondertussen een aantal nieuwe jurkjes binnen waarvan ik er eentje echt super gaaf vind! Die avond lees ik echt nog heel veel want dit boek kan je niet wegleggen.

Vrijdag:

Vandaag eerst werken, maar vandaag niet zo lang. Voor ik het weet ben ik weer thuis. Ik douche snel en plof dan op de bank met mijn boek. Maar dan is het tijd om te vertrekken want ik ga naar een schrijfworkshop in de boekhandel van Piere in Eindhoven. Eerst nog even met Emmy naar de Primark en wat eten en dan is het zover. Ik vind de schrijfworkshop echt super tof! Ik heb er zeker veel van opgestoken en ik heb ook weer helemaal zin om te schrijven. Eenmaal thuis heb ik één missie: Legendary uitlezen, ik moet weten hoe dit afloopt! Daarna lees ik ook nog even Things no one will tell fat girls uit en dan ga ik slapen.

Zaterdag:

De meiden logeren allemaal bij opa en oma dus ik kan een beetje uitslapen wat wel fijn is. Ik sta dus op mijn gemak op en ga daarna op mijn gemak naar mijn ouders. We gaan nog even naar de stad en moeten nog wat boodschappen doen en dan begin ik in mijn nieuwe boek. We eten bij mijn ouders en na het eten gaan we weer naar huis. Ik lees daar verder in mijn boek en kom tot de helft, ga ik hem zondag uit krijgen?

Ik kocht deze, het is de Nederlandse vertaling van Eliza and her monsters. Ik vind persoonlijk de titel en cover keuze niet passen bij het verhaal helaas.

Zondag:

Ik ben op tijd wakker en ga eerst even lekker douchen, daarna ontbijten en even bloggen, maar eigenlijk hoop ik mijn boek uit te kunnen lezen voor ik vanmiddag met mijn vriendinnen weg ga, dat lukt me! De middag is echt super gezellig, we beginnen bij de starbucks en eindigen bij de La cubanita. Zoals altijd gaat de tijd super snel en voor ik het weet zit ik weer in de trein naar huis. Eenmaal thuis duik ik lekker mijn bedje in en ga ik nog wat lezen!

 

Hoe was jouw week?

2 gedachtes over “De week van een boekenworm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.