WWW Wednesday #18

Het is weer woensdag dus tijd voor een nieuwe WWW Wednesday. Wat heb ik gelezen, wat ben ik aan het lezen en wat ga ik hierna lezen? Die laatste moet je bij mij altijd met een korreltje zout nemen want ik wissel nog al eens van gedachten haha. Maar goed dat maakt niet uit, ik kan altijd een gokje doen toch? Kijk je snel mee met mijn WWW?

Wat heb ik gelezen?

Ik heb als laatste Things no one will tell fat girls, Legendary en All of this is true gelezen. Ik benoem ze gewoon alle drie want ze waren alle drie fantastisch! Things no one will tell fat girls heb ik al gerecenseerd gisteren. Echt een heel herkenbaar boek en ik ben heel blij dat ik hem gelezen heb. Ik vind de body positive boeken tot nu toe erg interessant in ik kan niet wachten tot ik meer kan lezen.

 

Wat kan ik zeggen over Legendary? Dit boek moet je gewoon gelezen hebben! Het is zo ontzettend goed ik heb het boek echt verslonden en kon het gewoon niet weg leggen! Mijn recensie van dit geweldige boek lees je morgen!

 

Tot slot All of this is true, pfff ineens wil je helemaal niet meer zo graag bevriend zijn met je favoriete auteur want wat als zij haar nieuwe boek op het leven van jouw en je vrienden baseert en ze een verschrikkelijk geheim verklapt? Nou laat maar zitten hoor!

Wat lees ik nu?

Op dit moment lees ik The extinction trials op de voorkant stond The hunger games meets Jurassic park euhm yes please!! Ik hou er van, wat ik tot nu toe gelezen heb is voornamelijk opbouw naar het moment dat we de dino’s gaan ontmoeten maar het is zo ongelooflijk gaaf! Ik heb deel twee ook maar vast gekocht.

Ook lees ik Landwhale van Jes Baker, ik zit in een body positive leesclub en dit is het boek dat we deze maand lezen. Ik vind hem tot nu toe ook weer erg mooi. Waar Things no one will tell fat girls vooral een boek is waar ook veel tips in staan is dit echt een persoonlijk verhaal.

Wat ga ik hierna lezen?

Het kan zijn dat ik de Nederlandse vertaling van Sky in the deep ga lezen, of misschien wel het tweede deel van de extinction trials. Wat ik als volgend body positive boek wil lezen is in ieder geval Health at every size. Maar of ik Landwhale deze week al uit ben weet ik nog niet.

 

 

Hoe ziet jouw WWW eruit?

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: