De week van een boekenworm

Alweer een weekje voorbij en ik heb het gevoel dat de tijd veel te hard gaat! Maar goed het is zoals het is en we proberen er elke dag weer van te genieten toch? Dus laten we snel kijken wat ik de afgelopen week heb gedaan!

Maandag:

Tja zoals jullie inmiddels wel weten is dit een werkdag, op maandag werk ik en weet je het opstaan voor werk went echt nooit haha. Ik ren door mijn ochtend heen, zorg dat de meiden enigszins klaar zijn en ga dan naar mijn werk. Gelukkig gaat de ochtend vrij snel en ook de middag is zo voorbij. Ik zeg gelukkig want ik heb me toch een spannend boek dat op me wacht! Dus ja ik ben blij als de dag weer voorbij is. Ik lees die avond echt heel veel want ik vind het boek gewoon zo ontzettend tof!

Dinsdag:

Een beetje moe sta ik op, want ja ik heb veel gelezen haha. Maar ik begin rustig aan de dag en eigenlijk geniet ik ook vooral van de dag, ik lees wat, ik kijk wat tv. en knuffel en speel lekker met Sanne tot het tijd is om naar de zwemles te gaan met Lotte. Wat is het toch altijd warm in een zwembad he? Maar goed na de zwemles gaan we weer naar huis en als de meiden op bed liggen plof ik weer op de bank met mijn boek. Ik krijg ook De hemel in het ijs binnen, de Nederlandse vertaling van Sky in the deep en ik kan niet wachten om hem te herlezen voor de leesclub! Die avond nog lees ik mijn boek uit!

Woensdag:

We hebben een drukke ochtend en dat is eigenlijk maar goed ook want ik moet vanmiddag naar de tandarts en als ik iets echt niet tof vind….Maar goed eerst dus de ochtend, we schrijven Eline in voor zwemles, we doen boodschappen en we halen allebei een nieuwe telefoon. Mijn man mag verlengen en ik ben klaar met mijn 16gb telefoon. Nu hebben we allebei een Samsung A6 2018. Ik ben er ontzettend blij mee, maar kan er pas echt naar kijken nadat we bij de tandarts zijn geweest. De meiden zijn goedgekeurd en ik en mijn man moeten nog een keer terug ( fijn joh zo’n zwak gebit in de familie ). Eenmaal thuis installeer ik mijn telefoon en ga dan koken. Normaal hebben we D&D op woensdag maar de man van Emmy meld zich af en aangezien hij onze Dungeon master is gaat het niet door. Ik ben even teleurgesteld, want het is altijd super gezellig maar ik snap het wel en ga ook die avond weer flink wat lezen.

Donderdag:

Vandaag ga ik samen met Sanne wat boodschapjes doen, maar eerst de meiden naar school brengen natuurlijk! Na de boodschappen plof ik op de bank en lees ik weer lekker, ik kan er echt van genieten op dit moment. De rest van de dag verloopt eigenlijk vrij rustig tot de meiden uit school komen en Eline in tranen is omdat ze niet kan afspreken. Gelukkig draait ze bij en als ze op bed liggen is het weer tijd om te lezen natuurlijk! Ik hou van dino’s!!!!

Vrijdag:

Vandaag eerst werken, ik heb er weinig zin in maar ik merk dat de dag gelukkig lekker snel gaat. Na het werk moeten we snel een boodschap doen en voor ik het weet sta ik weer te koken. Koken met deze warmte is echt een straf hoor! Na het eten willen de meiden mee met oma en opa en ga ik heerlijk lezen. Ik heb wederom een hele relaxte avond en naast mijn Dino boek ga ik ook een heel eind vooruit in het boek Landwhale. Een boek over body positivity en ik herken mezelf in zoveel dingen in dit boek!

Zaterdag:

Ik wordt wakker voor de wekker, de wekker op zaterdag? Ja want vandaag gaan we als het mooi weer is naar Emmen naar Wildlands. Na telefonisch overleg met mijn moeder besluiten we te gaan. Ik pak alles in en dan gaan we op weg. Het is een heerlijke dag zowel het weer als de sfeer. We genieten van de kids, lekkere koffie ( heej de hele dag koffie voor 7,50! ) en het mooie park. Onderweg naar huis stoppen we voor de meiden bij de grote gele M en veel later dan anders komen we thuis en gaat Sanne naar bed. De oudste twee slapen natuurlijk liever bij oma. Ik duik in bed met mijn boek en tot in de late uurtjes lees ik door en mijn boek uit!

Zondag:

Ik wordt echt al vroeg wakker, nog voor 7 uur! Maar goed dat zorgt er wel voor dat ik nog een hele dag voor me heb. Ik sta op en ga ontbijten en bloggen. Daarna lees ik mijn boek uit, kies een ander boek en ga boodschappen doen. Ik ben blij als ik in de avond in bed lig nog even maak lezen en dan als een blok in slaap val.

Hoe was jouw week?

Een gedachte over “De week van een boekenworm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.