The Friday Five: Boeken waarvan een serie gemaakt moet worden

Het is weer tijd voor een nieuwe Friday 5! Deze wordt gehost door Joost van Nerdygeekyfanboy. Het thema van deze week is:

Boeken waarvan een serie gemaakt moet worden.

Oké eens even denken welke boeken zou ik graag op tv. willen zien….eigenlijk geen want weet je ik ben gewoon bang dat ze mijn favoriete boek verpesten haha. Maar goed als ik dan toch moet kiezen is dit mijn top 5:

  1. The extinction trails van S.M. Wilson, de eerste twee boeken heb ik dus in een week tijd gelezen en wow het is echt fantastisch! bovendien zijn we wel toe aan goede dino serie! Want ik van de Jurassic park films hou…Ik wil meer!
  2. Six of crows serie van Leigh Bardugo want ik vind deze duologie echt super tof en ik denk dat dit ook wel een serie zou kunnen zijn die kan aanslaan.
  3. Lux serie van Jennifer L. Armentrout ik vond vroeger ook een alien serie leuk, weet even niet meer hoe die ook weer heet. Maar ik zou deze serie ook zeker kijken!
  4. The last Namsara en de vervolgdelen van Kristen Ciccarelli, ik vond het eerst deel zo ontzettend tof en het boek heeft draken dus eigenlijk hoef ik niet meer te zeggen toch?
  5. The school for good and evil van  , ik heb deze serie pas ontdekt en heb alleen het eerste boek gelezen maar ik denk dat het perfect zou zijn voor een serie.

Dat was mijn top 5, van welk boek zou jij wel een serie willen zien?

Benieuwd naar wat andere in hun top 5 hebben? Hieronder een lijstje met de andere deelnemers!!

Joost ( Nerdygeekyfanboy )
Esmee ( leesmee )
Eline ( All the Feels )
Laurie ( Laurie’s bookshelf )
Anneke ( Een letter meer graag )
Lieke ( Make it personal )
Sarina ( Live the book life )
Angela ( Faeraphel )
Kiki ( De bookgeek )
Robin ( My thousand lives )
Anneke ( Verhaalverliefd )
An ( Boekenvirus )
Bianca ( Bookalicious Journey )
Monica ( My perfect book life )
Joany ( cravingpages )
Chelsey ( leesmeemetmij )
Fleur ( Fleur-talks )
Conny ( conniesboekies )
Rianne ( Lilred )
Dalinja ( LifeasDalinja )
Merel ( Hebban young adult club )
Maud ( Loveleyoffflower )
Paula ( Must Magazine )
Liana ( Sterrenregen )
Valerie ( Wonderstruck books )
Samantha ( Bookish Villainy )

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

15 juni 2018 at 09:06

Ik ben echt de sloomste serie kijker ooit, dus voor mij hoeft het niet. Ik pak gewoon liever een boek. Ik doe al 4 maanden over The Vampire Diaries en ben nog steeds bij aflevering 14 van seizoen één. Ook vergeet ik steeds dat ik nog steeds vijf afleveringen van 13 Reasons why heb liggen. Ja, ben ik ook al een maand mee bezig. Het interesseert me gewoon niet echt. Series. Het is bij mij zelfs zo erg, dat als ik ergens op moet bezuinigen, ik Netflix als eerste weg doe. Dus nee, voor mij hoeft het allemaal niet. Vandaar dat ik ook niet meedoe aan dit thema.16 juni 2018 at 21:39

The School for Good and Evil zou inderdaad best leuk kunnen zijn voor een serie! Ben alleen bang dat het dan een beetje a la Shadowhunters wordt met een laag budget waardoor alles er vrij duf uit ziet :’)Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: