WWW Wednesday #19

Het is weer woensdag dus tijd voor een nieuwe WWW Wednesday. Wat heb ik gelezen, wat ben ik aan het lezen en wat ga ik hierna lezen? Die laatste moet je bij mij altijd met een korreltje zout nemen want ik wissel nog al eens van gedachten haha. Maar goed dat maakt niet uit, ik kan altijd een gokje doen toch? Kijk je snel mee met mijn WWW?

Wat heb ik gelezen?

Als laatste heb ik de twee boeken van The extinction trials uitgelezen, jeetje wat waren deze goed! Nadat ik het eerste dele uit had ben ik meteen verder gegaan met deel twee en ik heb daar geen moment spijt van gehad. De recensie van deel 1 heb ik gisteren gepost en de recensie van deel twee verschijnt morgen. Echt iedereen moet deze boeken lezen!!!

 

Wat lees ik nu?

Op dit moment lees ik Autoboyography, dit boek is al zo vaak voorbij gekomen en ik ben er zo nieuwsgierig naar dat ik dacht dat dit wel het goed moment zou zijn!

Ook lees ik nog steeds Landwhale van Jes Baker, ik zit in een body positive leesclub en dit is het boek dat we deze maand lezen. Ik vind hem tot nu toe ook weer erg mooi. Waar Things no one will tell fat girls vooral een boek is waar ook veel tips in staan is dit echt een persoonlijk verhaal.

Ik heb ook een begin gemaakt met One small thing van Erin Watt, dit is een ARC en lees ik dus op mijn e-reader.

Wat ga ik hierna lezen?

ik weet het echt nog niet zeker….ik gok De hemel in het ijs omdat ik deze ook voor de leesclub moet lezen maar het zou ook zomaar zoek me tussen de sterren kunnen zijn.

Wat is jouw WWW?

 

 

 

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

13 juni 2018 at 12:08

Ik heb net het blogboek (2017) gelezen, ben nog steeds bezig in Furthermore, maar ook in de 10 wensen van Lucy Harte en The first last kiss. Als ik die eindelijk eens allemaal uit heb, dan wil ik graag It ends with us van Colleen Hoover gaan lezen.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: