De week van een boekenworm

De week is weer voorbij en een nieuwe week is alweer aangebroken als je dit leest. De aankomende weken zijn erg druk en ik kan alleen maar hopen dat ik ze goed door ga komen. Maar goed laten we eerst eens kijken naar de afgelopen week. Een week waarin ik weer veel tijd besteedde aan lezen, ik met Sanne naar het consultatiebureau ging en we de Efteling weer bezochten.

Maandag:

Maandag is gewoon maandag, ik moet werken dus ik sta op tijd op. Eerst kon ik dan vaak in rust een kopje koffie drinken tegenwoordig zijn de meiden meestal met mij beneden. Of in ieder geval toch één van de meiden. Op zich niks mis mee natuurlijk, maar heel soms mis ik mijn momentje alleen wel even haha. Ik ga dus naar mijn werk, werk en ga weer naar huis. Ondertussen volg ik ook de zaak van Anne Faber en wow wat een verschrikkelijke zaak zeg! Eenmaal thuis is het gelijk druk natuurlijk. Dus eten, nog even met de meiden knuffelen en ze dan naar bed brengen. In de avond lees ik lekker en ik merk dat ik echt in een enorme leesflow zit.

Dinsdag:

Ook vandaag volg ik de zaak van Anne Faber weer, maar ik doe gelukkig ook andere dingen. Zo ga ik met Sanne even een boodschapje doen en naar het consultatiebureau. Het is weer tijd voor een afspraak en ze krijgt weer prikjes. Dat laatste is altijd zo sneu! Ze groeit in ieder geval goed, maar het feit dat ze nog niet staat is wel een beetje zorgelijk. Dus daar krijgen we een verwijs voor naar de fysiotherapie. Eenmaal thuis leg ik Sanne lekker op bed en ga ik weer lezen. Ik ben ook aan het wachten op een nieuwe aflevering van Dietland maar ja tot die tijd heb ik zo toch wat te doen. Als ik eenmaal aan Dietland begin wordt ik gebeld en eigenlijk heb ik geen rust dus ik zet de aflevering maar weer af. Ik merk dat ik heel onrustig wordt als ik een drukke week heb en dat heb ik deze week. Al snel komen de meiden weer thuis en is het tijd om met Lotte naar de zwemles te gaan! Volgende week mogen we weer kijken!!! Eenmaal thuis is het snel eten, douchen en naar bed voor de meiden en kijk ik dan mijn aflevering van Dietland.

Woensdag:

Ook vandaag een redelijk druk programma, we brengen eerst de meiden naar school en zetten Sanne even bij mijn ouders af. We gaan namelijk even naar de stad, Peter heeft nieuwe broeken nodig en ik een nieuwe Pandora armband want die van mij was dat weekend stuk gegaan. Ik kreeg van Peter nog twee stoppers en een bedel, hoe lief! Daarna weer naar huis, eten en naar school. Mijn moeder komt ook want wij hebben even een gesprek met de juf van Lotte. Ze gaat naar groep 3, maar we bespreken het toch even, omdat onze grote meid best onzeker is. Ondertussen gaat Oma naar huis met 4 kinderen. Lotte en twee vriendinnetjes en Sanne en gaat Eline spelen. Als we klaar zijn met het gesprek halen we de kinderen op en gaan naar huis. Het is een gezellige boel natuurlijk, alleen besluit juist vandaag KPN een grote storing te hebben….Maar goed het komt allemaal goed en ik wordt uiteindelijk opgehaald door mijn moeder om met Sanne naar de fysio te gaan. Ze doet het hartstikke goed daar en we krijgen wat huiswerk mee. Daarna weer naar huis en eten koken. Ik ben blij als ik die avond op de bank plof en Sanne in bed ligt, want omdat Oma de volgende ochtend niet vroeg hoeft te werken gaan de oudste twee met oma mee. ( ja ze slapen daar veel, ze vinden en het leuk en opa en oma ook ). Die avond is het weer tijd voor D&D

Donderdag:

Vandaag zit ik dus zonder tv. en internet. Op zich niet zo heel erg, we hebben ter compensatie 50gb internet gehad. Maar het is gewoon even wennen er zijn gewoon dingen die je standaard doet in de ochtend zoals even het nieuws kijken bijvoorbeeld. Maar goed ook zonder internet is het goed te doen, ik ga met Sanne even naar de action en de supermarkt en we hebben vooral een rustige dag. Ik lees weer veel en al snel zijn de meiden weer thuis. Na het eten komt mijn vader even oppassen want we hebben  een informatie avond over groep 3 op school. Het is super interessant en ik ben heel benieuwd hoe de klasindeling volgend jaar zal zijn. Eenmaal thuis duik ik weer lekker in mijn boek.

Vrijdag:

Vandaag begin ik niet mer werken, ik ga eerst op school helpen het is namelijk de laatste spelletjesochtend op school en voor Lotte sowieso de laatste. Het is druk maar gezellig en daarna ga ik meteen door naar mijn werk. Ik merk wel dat ik even moet omschakelen, maar uiteindelijk gaat de dag gelukkig best snel en zijn we snel weer op weg naar huis. Thuis is het ook gewoon meteen weer druk want ja de kinderen zijn op vrijdag middag altijd vrij. Na het eten gaan de twee oudste weer mee met oma en ik geniet van de avond en lees weer heel veel. Ik lees mijn boek uit en ga dan slapen.

Zaterdag:

Sanne is heel vroeg wakker…..dat is dan weer een beetje jammer. Weet je wat helemaal jammer is? Ik zit aangekleed beneden en Sanne ligt weer te slapen….Maar goed ik ben dus heel vroeg wakker en ik besluit te gaan lezen. Ik heb nog een recensie boek op mijn kindle staan. Ik moet er even inkomen maar uiteindelijk vind ik het boek heel tof. Ik lees hem dan ook vandaag nog uit. Maar pas in de avond want we gaan vandaag met de meiden naar de Efteling. Hardstikke gezellig, ze gaan voor het eerst in de Villa Volta en tja Lotte vond het niet zo leuk, Eline daarentegen wel. Voor haar zo sneu dat ze voor zoveel dingen nog te klein is! Na de Efteling gaan we nog even snel een boodschap doen en dan weer naar huis. De meiden willen nog een nachtje bij oma en opa blijven en we gaan dus zonder ze naar huis. Thuis duik ik even lekker in bad en ga daarna lekker verder met lezen. Helaas is Sanne ook wel onrustig en huilt ze een paar keer, komt ze even bij ons in bed, maar gaat uiteindelijk toch slapen. Ik ben blij dat ze gaat slapen want ik heb zelf een week gehad waarin ik erg vroeg wakker was en was een beetje bang voor de gebroken nacht. ( ja dat hoort erbij als ouder, maar dat betekend niet dat je het leuk hoeft te vinden ).

Zondag:

Ik slaap voor mijn doen uit tot kwart voor 8 en ga er dan uit. Ik ontbijt en begin met bloggen, vorige week had ik mijn hele week klaar staan en eigenlijk vind ik dat wel fijn. Dus dat is wel iets wat ik hoop dat me gaat lukken vandaag. Na het bloggen ga ik boodschappen doen en we eten die avond bij mijn ouders. Eenmaal thuis maak ik vast de tassen een beetje klaar voor de meiden voor morgen want dan gaan ze namelijk op schoolreisje! Als de meiden in bed liggen ga ik lekker lezen en waarschijnlijk op tijd naar bed, maar laat slapen.

 

Hoe was jouw week?

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

19 juni 2018 at 18:42

Sanne zal vast haar eigen tijd wel uitkiezen voor wanneer ze gaat staan. (Doet ze straks alles achter elkaar haha, staan, lopen, rennen, springen). 🙂 Maar een fysio kan nooit kwaad.20 juni 2018 at 16:31

Goh, Sanne is een Wayward Daughter hé, die kiest gewoon rustig haar eigen tempo. 😉
Niet ieder kind kan op exact hetzelfde moment rechtstaan. Mijn nichtje is jonger als mijn neefje én zij is er opvallend snel mee terwijl het voor hem rustig aan mag gaan. Niets mis mee natuurlijk. Al is het als ouders waarschijnlijk wel een geruststelling om bij de fysio te horen dat alles goed gaat.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: