WWW Wednesday #20

Het is weer woensdag dus tijd voor een nieuwe WWW Wednesday. Wat heb ik gelezen, wat ben ik aan het lezen en wat ga ik hierna lezen? Die laatste moet je bij mij altijd met een korreltje zout nemen want ik wissel nog al eens van gedachten haha. Maar goed dat maakt niet uit, ik kan altijd een gokje doen toch? Kijk je snel mee met mijn WWW?

Wat heb ik gelezen?

Als laatst gelezen boeken heb ik The Merciless bij Daniella Vega, wow wat een spannend boek was dit zeg! Het is echt een beetje een mindfuck. Je ziet het einde niet aankomen en het is echt of je een horrorfilm aan het lezen bent. Ik vond het echt een super tof boek en ik heb de andere delen ook meteen besteld.

Ook las ik One small thing van Erin Watt uit, dit is een ARC en ik was echt heel erg benieuwd naar dit boek. Ik moest er even inkomen maar daarna kon ik het amper wegleggen.

 

Ook las ik nog voor dit artikel uitkwam De hemel in het ijs uit. Dit is een boek dat ik herlezen heb, en ik las hem in twee dagen. Ik vond hem wederom fantastisch! 

Wat lees ik nu?

Als dit artikel online komt heb ik vast een keuze gemaakt maar voor nu twijfel ik tussen Zoek me tussen de sterren en Tell me no lies. Ik weet het gewoon echt niet!!!

 

Ook zit ik in een leesgroepje waarmee ik elke week een aantal hoofdstukken lees uit Intuitive eating, dit ook in het kader van body positivity en ik ben heel benieuwd wat ik daar in ga vinden. Maar dit boek zul je nu elke week tegen gaan komen de komende tijd omdat we per week maar een paar hoofdstukken doen.

 

 

 

Wat ga ik hierna lezen?

 

Deze hangt helemaal af van mijn keuze voor wat ik nu ga lezen….. Dus of zoek me tussen de sterren of Tell me no lies. Ik ben op dit moment net zo benieuwd als jullie haha.

 

Wat is jouw WWW?

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: