WWW wednesday #21

Het is weer woensdag dus tijd voor een nieuwe WWW Wednesday. Wat heb ik gelezen, wat ben ik aan het lezen en wat ga ik hierna lezen? Die laatste moet je bij mij altijd met een korreltje zout nemen want ik wissel nog al eens van gedachten haha. Maar goed dat maakt niet uit, ik kan altijd een gokje doen toch? Kijk je snel mee met mijn WWW?

Wat heb ik gelezen?

Als laatste heb ik Zoek me tussen de sterren gelezen, dit is de vertaling van Eliza and her monsters. Ik ga hier nog een recensie over schrijven. Maar ik heb weer genoten van dit boek en nogmaals ontdekt waarom dit ook weer mijn favoriete boek is!

 

Wat lees ik nu?

Op dit moment lees ik The Accidentals van Sarina Bowen, dit is een ARC die pas 10 juli uitkomt. Maar dit boek lijkt me zo ontzettend tof dat ik hem meteen ben gaan lezen en tot nu toe vind ik hem echt fantastisch!!!!

 

Ook zit ik in een leesgroepje waarmee ik elke week een aantal hoofdstukken lees uit Intuitive eating, dit ook in het kader van body positivity en ik ben heel benieuwd wat ik daar in ga vinden. Maar dit boek zul je nu elke week tegen gaan komen de komende tijd omdat we per week maar een paar hoofdstukken doen.

 

 

 

Wat ga ik hierna lezen?

Ik ga weer een gokje wagen…. Ik denk dat ik hierna Grace & Fury ga lezen, ik was hier namelijk al in begonnen toen The Accidentals binnen kwam. Mocht ik toch nog een ander boek kiezen dan wordt het waarschijnlijk How do you like me now van Holly Bourne. Maar zoals altijd, de keuze staat nooit echt vast haha.

 

Wat is jouw WWW?

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

27 juni 2018 at 12:44

Ik heb op het moment net Heerestraat & Rozenlaan gelezen. Ik vond ‘m echt heel erg tof. How do you like me now van Holly Bourne wil ik zelf ook erg graag lezen. Ik vind haar andere boeken namelijk echt fantastisch!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: