Boek Haul Juni 2018

Tja wat kan ik zeggen…Ik heb echt geen self control als het op boeken aankomt, ik kan mezelf gewoon niet tegenhouden en aan het eind van de maand denk ik telkens weer: Volgende maand ga ik het echt anders doen dan ga ik minder boeken kopen….tja en hier zijn we weer en weer heb ik echt teveel boeken gekocht. Maar goed ik ga er toch gewoon van genieten haha. Hier komt dus mijn Haul!

Als eerste kocht ik de eerste twee boeken van The extinction trials, ik hou van dino’s ik vond The hunger games super tof dus ja dit leek me wel wat. En ik had gelijk ik heb beide delen al gelezen en ik vond ze super tof! Je vind mijn recensie van boek 1 HIER en boek 2 HIER.

Ook kocht ik deze maand het boek Tell me no lies, dit is het vervolg op Follow me back, de recensie daarvan vind je HIER. Ik wil dus niet teveel vertellen over dit boek maar ik kan niet wachten tot ik hem kan lezen!!

Ik vind de schrijfstijl van Holly Bourne erg fijn en toen ik zag dat zij een boek voor volwassenen had geschreven wilde ik het graag hebben, dus ik kocht hem om erachter te komen dat hij nog dit jaar vertaald wordt haha. Ik ben er in ieder geval heel benieuwd naar ze zeggen dat het het bridget jones boek is van deze generatie.

Ik kocht ook een comic, namelijk The runaways voornamelijk omdat ik fan ben van Rainbow Rowell maar ook omdat hij me gewoon super tof lijkt.

Ik krijg elke week van Epic reads the first 5, dit zijn de eerste vijf hoofdstukken van een boek. Erg gevaarlijk want zo heb ik namelijk twee boeken opgedaan. Ten eerste All of this is true, echt een super spannend boek dat heel goed in elkaar zit.

Maar ook Always Forever Maybe, dit boek leek me ook meteen heel erg tof, dus ja ik bestelde het gewoon.

Op Instagram zag ik een post van één van mijn favoriete schrijfsters: Laura Steven. Zij had het over dit boek en ze was er zo enthousiast over dat ik er ook enthousiast van werd, dus ik hoop deze snel te kunnen lezen.

Van mijn moeder kreeg ik het boek This monsterous thing van Mackenzie Lee het is een hervertelling van Frankenstein ik ben echt heel erg benieuwd!

Jullie hebben mij vast zien fangirlen over Sky in the deep…..Dus ik kon het niet laten om ook de Nederlandse versie te kopen en ja hoor net zo goed! Want ik heb hem al herlezen natuurlijk. Als je benieuwd bent naar wat ik van het boek vindt, kun je mijn recensie hiervan HIER vinden.

Ik kocht ook de Nederlandse vertaling van Eliza and her monsters deze heet Zoek me tussen de sterren. Binnenkort zal ik een recensie over de Nederlandse editie schrijven. Het blijft echt één van mijn meest favoriete boeken!

ik vergat een foto te maken….oeps

The potion diaries is zo’n boek dat ik de laatste tijd best vaak voorbij zie komen en het lijkt me vooral een heerlijk luchtig boek voor tussendoor.

ik vind de Noorse mythologie echt heel erg tof en ik heb een grote zwak voor Loki, dus ja dit boek moest ik natuurlijk hebben!!!

Afgelopen maand las ik het eerste deel van The merciless mijn recensie vind je HIER en ik vond hem zo tof dat ik deel twee en drie ook bestelde en deel vier heb ik in pre-order haha.

Een boek dat mij ook gewoon heel leuk lijkt is The undead girl gang, het is een beetje buffy the vampire slayer met zombies heb ik begrepen haha.

 

Ook kreeg ik natuurlijk deze maand weer mijn boxen, in de Owlcrate zat het boek From twinkle with love. Het lijkt me een super schattig boek en er zitten een secret romance in…dus ja dat is altijd goed.

In de Fairyloot zat het boek Grace & Fury, een boek dat mij ook heel erg gaaf lijkt en wat ik ook snel hoop te kunnen lezen. Dit boek komt officieel pas volgende maand uit, hoe gaaf is dat!

Ik kreeg ook twee ARC’s deze maand namelijk:

The Accidentals van Sarina Bowen, dit is haar YA debuut en op het moment dat ik dit artikel schrijf ben ik deze aan het lezen. En ik vind hem zo leuk!!!

Ik kreeg ook One small thing van Erin Watt, ik hou ook echt van de boeken van dit schrijversduo dus dit boek heb ik dan ook verslonden!

Dat was mijn Haul, welke boeken heb jij toegevoegd? En welk boek lijkt jouw het leukste uit mijn Haul?

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

5 juli 2018 at 07:45

Wowwwww wat een mega haul! Haha De potion diaries zijn inderdaad super luchtig. Ideaal bij dit weer.7 juli 2018 at 06:36

Haha ja dat denk ik ook elke maand en toch. Ik heb deze maand mijn book buying ban al gebroken. Ik ga het echt beter doen de rest van de maand. 😉 Haha.
Ik ben erg benieuwd naar Grace and Fury en ga binnenkort dan ook mijn e arc lezen. 😀26 juli 2018 at 20:07

Jij hebt inderdaad goed je best gedaan maar daar ga je me geen kritiek op horen geven horen. Dat zou ook een beetje hypocriet zijn vermits mijn bookhaul van deze maand bijna even immens is. Ik ben naar verschillende boeken benieuwd. De hemel in het ijs, Zoek me tussen de sterren, The Potion Diaries, …Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

The Friday five

6 juli 2018

%d bloggers liken dit: