De week van een boekenworm

Alweer een week voorbij en terwijl ik dit typ is het alweer Juli! Hoe kan het toch dat een jaar zo snel voorbij gaat? Toen ik nog klein was en naar school ging vond ik altijd dat een jaar zolang duurde en nu? Poef voorbij! Er staan nog een aantal leuke dingen op de planning dit jaar, maar kan het alsjeblieft wat langzamer gaan??? Goed genoeg over de toekomst laten we een kijkje nemen in het verleden en naar wat ik de afgelopen week heb gedaan!

Maandag:

Saai he, maar ja het is toch echt gewoon een werkdag vandaag, ik werk en op het werk tijdens een pauze zie ik dat iemand iets post over een ARC die ze gekregen had en ik die ik ook hoopte te krijgen. Ik opende mijn kindle app…..En ja hoor daar was hij dan! Ik was super blij en kon niet wachten tot ik thuis in het boek zou kunnen beginnen. Natuurlijk zou ik thuis eerst nog moeten eten, de kids naar bed en al dat soort dingen maar dat mag de pret niet drukken. De tijd na het werken gaat super snel en voor ik het weet is het zover…Ik zit heerlijk op de bank met mijn boek.

Dinsdag:

Eigenlijk zou ik deze ochtend met Sanne naar de fysio moeten, maar aangezien we allebei ziek zijn besluit ik dit niet te doen. Ik heb het de dag ervoor al afgebeld en nu gaan we volgende week gewoon weer. We doen het vandaag lekker rustig aan. Ik lees wat, kijk wat series en speel en knuffel lekker met Sanne. Uiteindelijk sluit ik mijn telefoon aan op de boxen in huis en gaan we lekker Ed Sheeran luisteren. Een beetje voorbereiden voor donderdag! Als de meiden thuis zijn is het weer even druk, want Lotte moet natuurlijk naar zwemles. Het wachten bij de zwemles vind ik het ergste, het is namelijk zo dat wij niet altijd mogen kijken, dus je zit dan echt een in je eentje te wachten. In die tijd lees ik ook maar weer wat en ik ben blij als ik haar uit het zwembad mag gaan halen. We gaan lekker naar huis, eten, douchen en naar bed voor de meiden en ik ga weer verder lezen. Ik lees niet zo snel deze week, maar dat is niet erg.

Woensdag:

Normaal ook een super drukke dag, ik had ook eigenlijk een afspraak die ik afgezegd heb en we gaan in de ochtend wel even wat boodschappen doen. De rest van de ochtend is lekker rustig en daar geniet ik echt van! In de middag is het een ander verhaal…..Want er komt een vriendinnetje spelen haha. Super leuk hoor want het is niet de eerste keer dat ze komt en de meiden spelen zo lief met zijn drieën dan! Nadat het vriendinnetje naar huis is, ga ik koken en na het eten is het weer een heel gedoe om de meiden in bed te krijgen. Ze weten namelijk dat wij op woensdag altijd D&D spelen en tja dan komen er mensen en dat is altijd leuk. Uiteindelijk wint de slaap ( het is bijna vakantie de kids zijn moe!) en spelen wij inderdaad D&D, we maken ook een afspraak om die zaterdag naar de film te gaan.

Donderdag:

Ed Sheeran dag!!!! ik ben echt de hele dag niet chagrijnig te krijgen, want vandaag ga ik naar Ed Sheeran!!!! Maar goed eerst de dag even door natuurlijk. Ik breng de meiden naar school en die maken meteen een speelafspraak, ze gaan spelen bij hetzelfde vriendinnetje als dat gisteren bij ons was. Super gezellig natuurlijk! Ik heb dus een hele dag alleen zonder de twee oudste en alleen Sanne. Ik sluit mijn telefoon aan en eigenlijk luister ik alleen maar muziek die dag. Ik lees mijn boek uit en kan niet kiezen wat ik dan ga lezen en ik kook. En dan is het zo ver, we vertrekken naar Amsterdam!!! We moeten veel trappen op…..en daarna gaan we naar de merchandise kijken, ik koop een shirt en een armbandje. Helemaal blij gaan we zitten op onze plek en al snel daarna begint Anne Marie, ik vind haar ook echt super goed dus dat is helemaal fijn. Na Anne Marie is het wachten……Maar uiteindelijk komt hij dan op, ik heb de hele avond amper op mijn stoel gezeten, ik heb gedanst, gezongen en vooral ontzettend genoten. Pfff nu hopen dat hij snel weer een keertje terug komt!!

Vrijdag:

De wekker gaat en ik voel me brak! Lotte is ook wakker en gaat met mij mee naar beneden. Dat is dan wel weer heel leuk. We genieten even van de tijd samen want dat is heel zeldzaam. Onze Eline hoe lief ze ook is vraagt nu eenmaal veel aandacht ( als je ooit wil weten hoe het zit, let me know dan zal ik daar eens een blogje over schrijven ) en daarom is het altijd even fijn om alleen te zijn met Lotte. Onze eerste dochter, ons eerste prinsesje dat zo snel groot wordt! Ik geniet echt eventjes in de ochtend en dat had ik niet verwacht aangezien ik meestal niet zo’n ochtend mens ben en ik er net een concert op heb zitten. Na de rustige start is het haasten, eerst naar het ziekenhuis voor mijn moeder dat natuurlijk uit loopt. Dan aan het werk en snel weer naar huis want vanavond is de Leesclub!!! Eenmaal in Eindhoven kopen we nog wat leuks voor de meiden bij de Primark, een soort van hoera jullie zijn over cadeautje. Voor Lotte een Harry Potter pakket met spullen van Slytherin want ze verkondigde trots dat dat haar huis was. Voor Eline wat spullen van Mickey en Minnie. De leesclub is weer super gezellig en voor ik het weet is hij weer voorbij. Eenmaal thuis ga ik druk inpakken en dan naar bed.

Zaterdag:

Ik slaap een beetje uit en start de dag dan met een aflevering van Lucifer. Heerlijk zo rustig opstaan. Daarna komt mijn moeder het is namelijk tijd om onze pakketten voor de summer swap te versturen. Dat gaan we dan ook eerst doen, de rest van de ochtend bestaat uit boodschappen belgh. In de middag probeer ik wat te lezen, maar dat lukt eigenlijk niet echt en dan is het tijd om naar de film te gaan. Eindelijk naar Jurassic world!!! Ik heb echt genoten van de film, ook al was hij hier en daar misschien wel echt onlogisch, maar dat mocht de pret niet drukken! Ik heb een heerlijke avond gehad. Eenmaal thuis lees ik nog wat en ga dan slapen.

Nog even proberen te lezen voor ik naar de film ga

Zondag:

Om 7 uur wordt ik wakker….tja ik kan uitslapen maar ja dat doe ik dan natuurlijk niet. Dus besluit ik maar om te gaan bloggen. De rest van deze dag is een beetje een gokje, ik ga namelijk eerst naar de doop van mijn neefje en als dat voorbij is…..Naar van Piere die een ontzettend gaaf summer event hebben en ik heb er zoveel zin in!!!! Maar het duurt tot best laat dus ik ga niet meer bloggen als ik thuis kom.

Hoe was jouw week?

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: