WWW Wednesday #22

Het is weer woensdag dus tijd voor een nieuwe WWW Wednesday. Wat heb ik gelezen, wat ben ik aan het lezen en wat ga ik hierna lezen? Die laatste moet je bij mij altijd met een korreltje zout nemen want ik wissel nog al eens van gedachten haha. Maar goed dat maakt niet uit, ik kan altijd een gokje doen toch? Kijk je snel mee met mijn WWW?

Wat heb ik gelezen?

Afgelopen week heb ik niet zo heel veel gelezen, dit is natuurlijk helemaal niet erg! Het boek dat ik heb gelezen is The accidentals van Sarina Bowen. Sarina Bowen is echt één van mijn favoriete auteurs en ik was dan ook heel blij toen de ARC van dit boek op mijn kindle verscheen. Ik vind hem zelfs zo tof dat ik ook de paperback heb besteld.

 

Wat lees ik nu?

Op dit moment lees ik Just don’t mention it van Estelle Maskame, dit is het verhaal van Did I mention I love you vanuit Tyler. Voor mij zijn dit echt guilty pleasure boeken en zo met het warme weer het ideale boek om te lezen. Tot nu toe vind ik hem dan ook erg leuk.

Ook zit ik in een leesgroepje waarmee ik elke week een aantal hoofdstukken lees uit Intuitive eating, dit ook in het kader van body positivity en ik ben heel benieuwd wat ik daar in ga vinden. Maar dit boek zul je nu elke week tegen gaan komen de komende tijd omdat we per week maar een paar hoofdstukken doen.

 

 

 

Wat ga ik hierna lezen?

Ik ga weer een gokje wagen…. Ik denk My lady jane, mensen zijn hier zo enthousiast over dat ik hem eigenlijk wel heel graag wil gaan lezen! Maar ja net als het weer kan ik zo veranderen van gedachten. Dus we wachten het af haha.

Wat is jouw WWW?

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: