TTT: Top Tien Klassieke boeken

Top Ten Thursday banner

Het is donderdag dus weer tijd voor een TTT georganiseerd door de lady library. Deze week is het een top tien van favoriete klassieke boeken. Best wel lastig want zo vaak lees ik eigenlijk geen klassiekers.

1. Pride and Prejudice van Jane Austen: oke ik lees niet vaak klassiekers maar ik ben wel groot fan van Jane Austen!
2. Jane Eyre van Charlotte Brontë
3. Frankenstein van Mary Shelly
4. Dracula van Bram Stoker
5. A christmas Carol van Charles Dickens
6. Sense & Sensibility van Jane Austen
7. Sherlock holmes ( alles ) Sir Arthur Conan Doyle
8. Wuthering heights  van Emily Brontë
9. Alice in Wonderland van Lewis Caroll
10. The Wizzard of Oz van L. Frank Baum

Wat is jou top tien?

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

9 oktober 2014 at 13:41

Deze zou ik moeilijk kunnen invullen denk ik. Ik lees wel vrij veel, maar klassiekers zitten daar zelden tussen. Regelmatig neem ik mezelf voor om daar verandering te brengen, maar uiteindelijk komt dat er dan weer niet van.ladynadine
9 oktober 2014 at 16:42

Toch een mooi lijstje! Ik lees zelf echt bijna geen klassiekers, maar door alle TTT’s krijg ik er wel zin in…Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Kinderboekenmarkt Den Haag

13 oktober 2014

%d bloggers liken dit: