De week van een boekenworm

Terwijl ik dit typ is het zondag ochtend, de kinderen zijn bij opa en oma en ik zit heerlijk in bed te bloggen. Te bedenken dat het al juli is, de schoolvakantie officieel begonnen is en ik eigenlijk stiekem hoop dat het zulk mooi weer blijft. Maar goed laten we eerst eens kijken naar de afgelopen week.

Maandag:

Maandag werkdag en deze maandag is geen uitzondering, wat echter wel even anders is, is dat ik maar een korte werkdag heb. Ik vind het eigenlijk niet zo heel erg en als ik thuis kom doe ik nog wat dingen voor mijn werk tot de meiden thuis komen. Ook lees ik verder in Just don’t mention it, ik moet zeggen dat ik wat moeite heb om door het boek heen te komen. Het pakt me gewoon niet zo als andere boeken mij pakte deze week. Maar daarover later meer. De meiden zijn echt toe aan vakantie, ze zijn moe, chagrijnig en dat zorgt voor wat gezeur over en weer tussen de twee dames. Ik ben dan ook eerlijk als ik zeg dat ik blij ben wanneer ze op bed liggen. Die avond wil ik eigenlijk gaan lezen…..Maar ik kom er per ongeluk achter dat Hairspray op tv. is en gooi mijn boek aan de kant om de film te kijken.

Dinsdag:

Vandaag is het zover: Het body positive power event!!! Maar eerst de dag doorkomen haha. Ik sta op met een minder fijn humeur, de warmte in de nacht zorgt ervoor dat ik gewoon minder goed slaap en dat is vervelend. Als de meiden naar school zijn rommel ik thuis wat, ik kijk Dietland en lees nog wat en wacht tot ik Sanne uit bed moet halen voor fysiotherapie. Ze is zelf al wat eerder wakker dus gaan we meteen weg en loop ik nog even de supermarkt in voor wat boodschapjes. Dan snel door naar therapie en de therapeut geeft mij nog wat tips mee en zegt dat ze wel heel duidelijk laat merken dat ze er klaar mee is. Wat ik zelf heel fijn vind overigens. Eenmaal thuis eten we samen een boterhammetje en gaat Sanne nog even slapen. Ik duik op de bank met mijn boek en voor ik het weet zijn de meiden weer thuis. Ik geniet nog even van de meiden en dan gaan we naar Amsterdam!! Ik ga samen met mijn moeder en met Emmy dus die halen we even op en we eten wat in de buurt van de plek waar het evenement is. Ik ga dat hier niet uitgebreid beschrijven want ik heb er een verslag van! Dat kun je lezen door HIER te klikken! Maar het was een fantastische avond vol met inspirerende vrouwen en ik ben daar met een super goed gevoel weggegaan. Eenmaal thuis dook ik snel mijn bed in want ja morgen toch weer vroeg uit bed voor de meiden.

Woensdag

De meiden kruipen al voor de wekker bij ons in bed, dat doen ze wel vaker en ik vind het wel gezellig om eerlijk te zijn. We knuffelen even en gaan dan naar beneden. Als de meiden naar school zijn, gaan wij op pad voor een goed zwembad. Ik hoop dat het voorlopig nog mooi weer blijft zodat de meiden lekker in het water kunnen. Ze gaan vanmiddag met een vriendinnetje mee, dus we hoeven ze niet te halen en ik lees heel veel deze dag. Ik krijg ook een e-arc binnen van een tweede deel dus ik schaf het eerste deel aan op mijn kindle en besluit dat dat mijn volgende boek gaat worden. Die avond heb ik een etentje met mijn baas en collega en het is lekker en super gezellig. Als ik thuis kom lees ik mijn boek uit en ga dan slapen. Nog maar twee dagen tot de vakantie van de kids begint!!!

Donderdag:

Ik begin mijn ochtend vrij intensief, nadat ik ervoor gezorgd heb dat de kids te eten hebben en hun tassen klaar staan ga ik eerst stofzuigen en dweilen. Nu hebben wij een prachtige stille stofzuiger dus dat is super fijn! Maar ik ben wel moe haha. Ik eet ook nog snel even iets voor het tijd is om de meiden naar school te brengen en zelf nog eventjes naar het winkelcentrum te gaan. Ik moet nog een cadeautje scoren voor mijn beste vriendin ( een boek natuurlijk! ) en wat pakketjes versturen, dat ging de dag ervoor niet omdat er een landelijke storing was. Daarna weer naar huis waar Sanne nog even gaat slapen en ik begin aan het boek Flirten met de baas, dit boek is echt een hardop lachen ik plas bijna ( want ja na drie kinderen is die blaas niet meer zo sterk ) in mijn broek boek. Wow wat heb ik er van genoten!!! Het zal dan ook geen verassing zijn als ik je vertel dat ik het boek diezelfde dag ook nog uit lees. Morgen verschijnt overigens mijn recensie van dit boek. ik ga daarna op tijd naar bed en kijk nog een aflevering van Lucifer.

Vrijdag:

Normaal werk ik op vrijdag maar vandaag niet, ik wilde graag nog een laatste keer mee naar de juf van Lotte voor ze naar groep drie gaat en ik moest nog wat spullen die we schoongemaakt hebben, terug brengen. Het was een beetje een emotionele ochtend. Ik schreef een kaartje voor de juf van Lotte en die barstte in tranen uit omdat ze zo verdrietig was over het afscheid. Nadat ik ze naar school gebracht heb en Sanne weer op bed ligt, pak ik eerst mijn pakketje voor de summer swap uit. Ik heb echt een heel leuk pakket gehad met veel Supernatural! Daarna ga ik beginnen aan Flirten met de playboy en ik vind hem weer net zo fantastisch als deel 1. Ook die lees ik dezelfde dag nog uit, dat had ik niet verwacht aangezien ik maar een halve dag zonder de meiden ben. Maar die zijn zelf niet zo lekker en kijken het grootste deel van de middag K3 terwijl ze op de bank liggen. Als het weer rustig is, duik ik dus weer verder in mijn boek en lees hem uit. Omdat ik niet kan kiezen wat ik wil lezen besluit ik Lucifer te gaan kijken. Uiteindelijk kies ik een boek en ga dan naar bed.

Zaterdag:

Ik sta rustig op en verzamel de dingen die ik nodig heb voor de dag. Na het ontbijt gaan we naar mijn ouders en ik moet helaas op zaterdag werken haha. Maar goed ik ben gisteren vrij geweest dus ik heb niks te klagen. Het duurt echter helaas wel allemaal wat langer dan gehoopt. Eenmaal klaar doen we een snelle boodschap voor het avondeten en na het eten kom ik thuis om te ontdekken dat ze hebben geprobeerd een pakketje te leveren….helaas doen de buren die het pakketje hebben aangenomen niet open, dus ik hoop dat ik hem zondag kan ophalen. Daarna gaan we naar de verjaardag van mijn beste vriendin. Het is super gezellig dus we zijn laat thuis, duiken ons bed in waar ik nog even lees en ga dan slapen.

Zondag:

Eigenlijk vandaag dus, dus dit stukje gaan we nog bijwerken vanavond. Maar ik ben gewoon vroeg wakker, als mama kan je gewoon niet meer uitslapen. Papa’s hebben daar overigens minder last van. De meiden zijn bij mijn ouders, omdat wij de verjaardag hadden en ik zit nu dus in bed te bloggen met een slapende man naast me. Ik wil deze ochtend in ieder geval voor de rest van de week bloggen want vanmiddag hebben we weer een feestje. Eerst komt er nog een vriend van mijn man die ook met ons mee gaat. Die middag hebben we het erg gezellig op de verjaardag van Emmy, ik spreek met een vriendin over RARE Londen ( een event met romance authors ) en vermaakt ook Sanne zich prima. Eenmaal thuis koop ik een aantal boeken voor op mijn e-reader van auteurs die naar RARE komen en switch ik maar weer van boek…..Ik lees mijn huidige boek echt nog wel uit maar ik heb even behoefte aan een ander soort boek. Waarschijnlijk komt het door het weer. Als het mooi weer is heb ik vaker zin in New-Adult en Contemporary boeken. Ik val pas om half 3 in slaap…..balen want om 6 uur gaat mijn wekker.

 

Dit was mijn week, hoe zag jouw week er uit?

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments9 juli 2018 at 11:28

Ik sluit aan bij het slecht geslapen. Ik heb het ook nog 3 uur zien worden. Wel het geluk dat ik vandaag vrij ben. Klinkt als een drukke week!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: