Recensie: Flirten met de baas van

Recensie: Flirten met de baas vanFlirten met de baas by Natasha Madison
Series: Tempt #1
Published by SVM Publishing on 22 maart 2018
Genres: New Adult
Format: Kindle

Eén blik, één aanraking. Eén nacht.
Als we de regels breken, zal ons leven nooit meer hetzelfde zijn.

Dus het is een goede zaak, dat regels werden gemaakt om te verbreken.

Also in this series: Flirten met de playboy

Als eerste: Dit boek is niet geschikt voor jonge lezers door de volwassen onderwerpen die aan bod komen.

Ik kreeg het tweede deel als vooruit exemplaar maar had deel één nog niet gelezen, oeps. Ik kocht die dus snel op kindle en begon er vrij snel aan. Jongens waarom heb ik dit boek niet eerder gelezen? Als je hardop wil lachen, je wil genieten van twee mensen die om elkaar heen draaien ( en niet op een vervelende manier ) en daarna klaar bent voor die steamy scenes dan is dit je boek! Ik heb echt nog nooit zoveel gelachen als tijdens het lezen van dit boek!

Het begint al goed als ze elkaar ontmoeten en eigenlijk lees je de eerste helft van het boek vooral over alle streken die ze met elkaar uithalen. Ik zou zo graag vertellen over één van de grappen maar dat is een spoiler dus dat doe ik niet haha. Ik zal er wel een spoiler stukje voor aanmaken voor de mensen die het boek al wel gelezen hebben:

Die party met al die piemels, echt ik ging stuk op de bank! Zo geweldig hoe dat beschreven was en zelfs nu ik dit typ zit ik er nog om te lachen.

Het boek bouwt echt op naar het moment dat je de eerste steamy scene krijgt en geloof me, poeh die is heel steamy! Ik ben altijd bang dat als ik het in het Nederlands lees dat het dan automatisch ook een beetje plat wordt maar gelukkig vond ik dat in dit boek helemaal niet! ik heb er heerlijk van genoten in ieder geval!

Wat ik ook verfrissend vond is dat de personages in dit boek niet meer heel jong zijn. Ook niet oud, maar meer mijn eigen leeftijd en zij had zelfs al kinderen. Wat ook weer hele leuke momenten op leverde en wat ik persoonlijk ook heel leuk vond om over te lezen. Het komt dichter bij je eigen leven en de herkenbaarheid van sommige situaties is gewoon heel erg leuk!

Ik vond het in ieder geval een geweldig boek, ik las hem dan ook in 1 dag uit gewoon omdat ik hem eigenlijk niet weg kon leggen. En daarna natuurlijk meteen in deel twee duiken!!! Als je van humor houd en graag hardop wil lachen dan raad ik je aan om dit boek meteen te kopen!!!

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: