Recensie: The accidentals van Sarina Bowen

Recensie: The accidentals van Sarina BowenThe accidentals by Sarina Bowen
Published by Tuxbury publishing LLC on 10 juli 2018
Genres: young-adult, contemporary
Format: Kindle

Never ask a question unless you’re sure you want the truth.

I’ve been listening to my father sing for my whole life. I carry him in my pocket on my mp3 player. It’s just that we’ve never met face to face.

My mother would never tell me how I came to be, or why my rock star father and I have never met. I thought it was her only secret. I was wrong.

When she dies, he finally appears. Suddenly I have a first class ticket into my father’s exclusive world. A world I don’t want any part of – not at this cost.
Only three things keep me going: my a cappella singing group, a swoony blue-eyed boy named Jake, and the burning questions in my soul. There’s a secret shame that comes from being an unwanted child. It drags me down, and puts distance between me and the boy I love.

My father is the only one alive who knows my history. I need the truth, even if it scares me.

Ik heb een digitaal exemplaar van dit boek ontvangen in ruil voor een eerlijke recensie

Ik ben dol op de boeken van Sarina Bowen, zij is echt één van mijn meest favoriete New-Adult schrijfster. Dus toen zij aankondigde dat ze een young-adult ging schrijven sprong ik een gat in de lucht. Deze moest ik lezen!! Ik heb het geluk dat ik van deze auteur meestal een ARC krijg waardoor ik de boeken eerder mag lezen en dat was nu ook het geval. Op het moment dat dit boek op mijn e-reader verscheen gooide ik mijn huidige boek aan de kant en ben ik meteen aan dit boek begonnen. Het is een ontzettend fijn boek, heel mooi geschreven maar om eerlijk te zijn had ik niet anders verwacht van deze auteur.

Je zit eigenlijk meteen midden in het verhaal, er is niet echt een introductie maar dat maakt ook niet echt uit. Het is niet zo dat je het helemaal niet snapt zonder al die info en geleidelijk aan door het boek heen krijg je die informatie toch wel. De eerste ontmoeting tussen vader en dochter en die was behoorlijk awkward ik vond het heerlijk om te lezen hoe hun relatie veranderde door het boek heen. Maar ook hoe hij er eigenlijk niet echt klaar voor is om papa te zijn en al helemaal niet van een tiener.

Wat ik een minder fijn karakter vond in dit boek was de beste vriend, ik vond hem opdringerig en eigenlijk had ik vanaf het begin af aan al het gevoel dat hij misbruik van haar maakte, vooral van haar emotionele kant. Hij speelde daar gewoon heel erg op in en daar hou ik niet van!

De romance in dit boek is een slow burn romance, het bouwt zich echt op en het begint met emails en eindigt echt heel erg mooi. Ik heb hier echt het meeste van genoten van allemaal. Ik kreeg er zelfs, zelf soms vlinders van in mijn buik! Ik hou er van als een romance zich een beetje opbouwt, het zorgt ervoor dat je zelf ook de tijd hebt om verliefd te worden op een karakter.

Is het verhaal heel origineel? Nee dat denk ik niet maar dat maakt in dit geval echt helemaal niks uit want het is gewoon een verhaal dat je heerlijk mee neemt in deze wereld. Ik raad dan ook iedereen aan om dit boek te gaan lezen en ik zelf ook een paperback van het boek besteld!

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WWW Wednesday #23

11 juli 2018

%d bloggers liken dit: