WWW Wednesday #23

Het is weer woensdag dus tijd voor een nieuwe WWW Wednesday. Wat heb ik gelezen, wat ben ik aan het lezen en wat ga ik hierna lezen? Die laatste moet je bij mij altijd met een korreltje zout nemen want ik wissel nog al eens van gedachten haha. Maar goed dat maakt niet uit, ik kan altijd een gokje doen toch? Kijk je snel mee met mijn WWW?

Wat heb ik gelezen?

Hier wil ik graag even twee boeken aanhalen, namelijk Flirten met de baas en Flirten met de playboy. Ik vond deze beide boeken zo ontzettend leuk dat ik ze allebei binnen een dag heb uitgelezen en ik heb er ook echt van genoten. Wat een heerlijke boeken en ik kan ze echt iedereen aanraden als je van dit soort boeken houd. Mijn recensie van boek verscheen gisteren en morgen kun je de recensie van boek twee lezen!

 

Wat lees ik nu?

Op het moment dat ik dit typ lees ik het boek Grace and Fury van  , dit boek zat afgelopen maand in de fairyloot en ik was er al in begonnen maar kreeg toen een recensieboek tussendoor. Ik vind hem tot nu toe erg leuk en ik ben ook heel benieuwd hoe hij afloopt.

Ook zit ik in een leesgroepje waarmee ik elke week een aantal hoofdstukken lees uit Intuitive eating, dit ook in het kader van body positivity en ik ben heel benieuwd wat ik daar in ga vinden. Maar dit boek zul je nu elke week tegen gaan komen de komende tijd omdat we per week maar een paar hoofdstukken doen.

 

 

 

Wat ga ik hierna lezen?

Ik ga weer een gokje wagen…. Ik denk The surface breaks van  dit boek heb ik net binnen en ik heb wel zin in een boek over meerminnen. Het zou overigens ook zomaar zo kunnen zijn dat ik eerst begin aan To kill a kingdom We wachten het af haha.

Wat is jouw WWW?

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

11 juli 2018 at 16:36

Ik heb de neiging om the Surface breaks te scoren vanwege het omslag en het feit dat de auteur naar YALC komt.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: