WWW Wednesday 24

Het is weer woensdag dus tijd voor een nieuwe WWW Wednesday. Wat heb ik gelezen, wat ben ik aan het lezen en wat ga ik hierna lezen? Die laatste moet je bij mij altijd met een korreltje zout nemen want ik wissel nog al eens van gedachten haha. Maar goed dat maakt niet uit, ik kan altijd een gokje doen toch? Kijk je snel mee met mijn WWW?

Wat heb ik gelezen?

Ik was dus van plan om Grace & Fury te lezen, heb ik ook even gedaan tot ik begon te kletsen over RARE met iemand en tja toen wilde ik gewoon weer even lekker terug naar mijn guilty pleasure: Paranormal romance. Ik las dus deze twee boeken:

 

 

Wat lees ik nu?.

 

Op het moment dat ik dit typ lees ik het boek Groupie, maar het kan zijn dat ik dit boek al uit heb op het moment dat dit artikel online komt natuurlijk. Tot nu toe vind ik het een heerlijk boek. Gelukkig is als het goed is het tweede deel gisteren binnen gekomen en deel drie staat klaar op mijn e-reader omdat die nog niet in paperback uit is.

 

 

 

Wat ga ik hierna lezen?

Wat het precies wordt, tja dat weet ik nu nog niet natuurlijk. Maar ik ga waarschijnlijk of het tweede deel lezen in de rock hard beautiful trilogie namelijk Roadie of ik ga boek drie van de serie lezen die ik hiervoor aan het lezen was namelijk Elements of desire. We zullen het zien.

 

 

Wat is jouw WWW?

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

28 juli 2018 at 16:59

Oh, een paranormal romance serie waar ik nog niets van had gehoord of gelezen. Die moet ik onthouden.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: