WWW Wednesday 25

Het is weer woensdag dus tijd voor een nieuwe WWW Wednesday. Wat heb ik gelezen, wat ben ik aan het lezen en wat ga ik hierna lezen? Die laatste moet je bij mij altijd met een korreltje zout nemen want ik wissel nog al eens van gedachten haha. Maar goed dat maakt niet uit, ik kan altijd een gokje doen toch? Kijk je snel mee met mijn WWW?

Wat heb ik gelezen?

Het laatste boek dat ik heb uitgelezen was Roadie van C.M. Stunich. Dit boek vond ik net als het eerste deel echt super tof. Ik was ook begonnen aan deel drie, maar met dit weer wordt ik besluiteloos en heb hem even aan de kant gelegd. haha. Binnenkort een verschijnt mijn recensie van dit boek!

Wat lees ik nu?.

Op dit moment lees ik het boek The surface breaks van Louise O’Neill aangezien het super warm is leek me een meermin boek wel een goed idee haha. Eenmaal begonnen een klein beetje spijt want op het moment dat ik dit typ komt ook mijn once upon a book club box en de goodies die je daar krijgt open je terwijl je het boek lees. Maar goed tot nu toe vind ik dit boek ook echt leuk en ik denk dat ik hem ook best snel uit lees.

Wat ga ik hierna lezen?

Ik weet het niet helemaal zeker, de kans is groot dat ik eerst Boy Toy ga lezen aangezien dit een ARC is, maar ik hoef hem pas 12 augustus uit te hebben. Dus de kans is nog groter dat ik eerst het boek ga lezen dat in de once upon a bookclub box zit. Want ik wil de goodies uitpakken natuurlijk haha.

Hoewel de goodies nog een verassing zijn weet ik het boek van de once upon a bookclub box al wel!

Wat is jouw WWW?

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

The friday five

27 juli 2018

%d bloggers liken dit: