Boek Haul juli

Oké ik schaam me wederom voor het aantal boeken dat ik deze maand aan mijn bibliotheek heb toegevoegd. Het is namelijk echt heel veel! ik heb veel fysieke boeken gekocht maar ook een aantal e-books. Ik ga proberen die ook allemaal te benoemen maar ik weet niet of dit allemaal lukt haha.

Laat ik beginnen met de boekboxen van deze maand….ik had er namelijk 4! Ik had de Owlcrate en de Fairyloot. Maar ook de celebrate books box en voor het eerst de Once upon a bookclub box. Deze laatste heeft echt een ontzettend tof concept waarbij de je de goodies pas openmaakt tijdens het lezen. Dus laat ik beginnen met de boeken die in deze boxen zaten.

In de Owlcrate zat het boek My plain Jane, hoewel ik My lady Jane nog niet gelezen heb, ben ik wel heel benieuwd naar deze. Het is namelijk een retelling van Jane Eyre en dat vind ik een heel tof verhaal. Dus ik ben ook heel erg benieuwd naar dit boek.

In de fairyloot zat Heart of thorns, ik ben wel benieuwd naar dit boek maar niet zo benieuwd dat ik hem meteen wil lezen. Dus deze gaat nog even op de grote TBR stapel.

In de Celebrate books box zat het boek Royals, dit boek stond al op mijn wishlist en ik ben echt heel erg benieuwd. Ik ga deze ook snel lezen denk ik want ik hoor er zoveel positieve verhalen over.

Tot slot de once upon a bookclub box. Daar zat het boek Wild blue wonder in, een boek dat ik misschien niet zo snel had opgepakt, maar ik ben het aan het lezen op het moment dat ik deze blogpost typ en ik vind het boek echt fantastisch. Zoveel fandom referenties, zo’n mooi geschreven verhaal.

Dan de fysieke boeken die ik gekocht heb deze maand, zijn jullie klaar voor deze mega haul? Nee ik ook niet haha. Maar goed laten we beginnen met The surface breaks, dit boek stond al een tijdje op mijn verlanglijstje en nu heb ik hem gekocht. Ik was er al in begonnen maar ik mocht hem meegeven aan Emmy om te laten signeren op YALC ( zo dankbaar! ) dus ja die ga ik daarna uitlezen.

Dan het boek Dating mister Darcy ( bookish boyfriends #1 ) dit boek klonk gewoon zo leuk dat ik hem wel moest kopen.

Bookshop girl, net als het boek hierboven klinkt het boek fantastisch en ik ben dan ook heel benieuwd naar dit boek. Ik volg de auteur ook op Instagram en ze is zo leuk!!!

Ik kocht deze maand ook wat boeken die niet in de categorie young-adult vallen. Namelijk de Vixen series, ik kocht echt alle vijf de boeken in 1 keer ( oeps ) en ik kan niet wachten tot ik in deze serie kan duiken.

Ik kocht ook de eerste twee delen van de rock hard beautiful trilogie. De eerste twee delen heb ik al gelezen en zijn echt zo tof!!

Trickery is het eerste deel van de Curse of the gods serie en ook daar ben ik heel benieuwd naar

Ook kocht ik het boek Finding my pack

En dan piraten en reverse harem, yes please!!!!

Ik deed ook dit keer weer mee met de swap georganiseerd door Kwante in wonderland en ontving het boek   , dit boek staat ook al een tijdje op mijn lijstje dus ik ben er heel blij mee.

Begin deze maand was er een young-adult evenement in de van Piere in Eindhoven en daar kocht ik ook nog twee boeken, namelijk:

Schaduw van de leeuw, dit boek werd genoemd als tip naar aanleiding van het boek van de leesclub van Sky in the deep.

Tweedehands vleugels van Vanessa Gerrits, dit boek wil ik al heel lang lezen en nu kon ik hem ook nog eens laten signeren.

Ook ging ik naar het body positive power event aan het begin van deze maand en daar had ik een kaartje voor gekocht met boek. Het boek is natuurlijk body positive power van Megan Jane Crabbe. Een fantastisch boek dat echt iedereen moet lezen!!!

Ook een body positive boek is Am I ugly van Michelle Elman, ik volg haar ook al een tijdje op instagram ( scarred not scared ) en ik ben heel erg benieuwd naar haar boek. deze gaan we lezen met de body positive bookclub.

Mijn eerste Disney film was De kleine zeemeermin, dus ja toen ik zag dat er een retelling was verschenen wilde ik deze hebben. Hier op de foto alleen de dustjacket want het fysieke boek is met Emmy mee en inmiddels gesigneerd! Hoe tof!!!

Voor de leesclub lezen we het eerste deel in de All souls trilogie. Nu heb ik het eerste deel een hele tijd geleden al eens gelezen maar ik wil hem opnieuw lezen en besloot de hele trilogie in een boxset aan te schaffen.

Bij de Kruidvat hadden ze een aanbieding voor de boeken van Abbi Glines…Ik kocht de eerste drie delen haha.

Ook kocht ik de novella’s van Three dark crowns serie, ik hou echt van die serie en kan dan ook niet wachten op boek 2! Maar nu kan ik in ieder geval deze twee verhalen lezen.

Ik ging eens kijken op de Duitse Amazon en tja dat is natuurlijk vragen om problemen…..want ik kocht daar het boek Hocus Pocus and The all new sequel. Dit gaat over de heksen uit de film Hocus Pocus en laat dat nou één van mijn meest favoriete Halloween films zijn! Ik ben heel benieuwd naar het boek, maar ik ga proberen te wachten tot oktober denk ik…..

 

Dan mijn e-books…..Ik heb een hele hoop reverse harem boeken gekocht…..

Ik kocht de volledige Hijinks Harem trilogy, boek 1 en 2 heb ik inmiddels al gelezen! Ik ben ook heel benieuwd naar boek drie.

Ook kocht ik het derde boek in de Hard rock beautiful serie want die is nog niet uit in fysieke vorm.

Ik kocht ook Mark of truth omdat ze in een reverse harem groep zo enthousiast waren hierover.

Ik kocht ook Claimed by Gods en Bound to Gods een andere reverse Harem serie over Valkeries en ik kan niet wachten om deze te lezen want hij schijnt ook nog eens heel grappig te zijn!

Een ander boek dat ik kocht was Runes of truth, tja ik heb in ieder geval genoeg nieuwe boeken op mijn e-reader staan. Maar ja deze had Assasin in de beschrijving dan ben ik om haha.

Bloodlust is ook een reverse harem boek waar ze op de groep enthousiast over waren

Tot slot nog Afterlife, verassing ook reverse harem, maar wel een hele dikke en het schijnt ook een lange serie te zijn. Dus mooi voor de donkere dagen straks.

Welke boeken heb jij toegevoegd deze maand? En zijn er boeken in mijn haul die je leuk lijken? Laat het me weten in de reacties.

 

5 gedachtes over “Boek Haul juli

  1. Pingback: Drie op Donderdag ♥ Favo Boekenblogs

  2. Er zijn altijd boeken in jouw bookhauls die me aanspreken. Ik vind het dan ook heerlijk om hier elke maand een keertje door heen te struinen. The surface breaks ligt hier ook op me te wachten. Ik ben nog steeds een beetje verliefd op die prachtige cover.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.