Unboxing: Once upon a bookclub box juli

Zo af en toe vind ik het wel eens leuk om een nieuwe box te proberen, dit keer is dat de Once upon a bookclub box. Het grappige van deze box is, dat het boek geen verassing is. Je kunt gewoon aan de makers van de box vragen welk boek er in zit en dat vertellen ze je dan ook. De goodies zijn echter wel een verassing. Deze pak je namelijk uit tijdens het lezen. Eigenlijk de beste manier want zo weet je ook zeker dat je het boek gaat lezen. Tenminste ik wel, want ik vind het niet leuk om me dan niet aan de regels te houden. Dit was mijn eerste box maar zeker niet mijn laatste want wow dit is echt heel erg gaaf!

Laten we beginnen met de doos, die ziet eruit als een boek en ik vindt het fantastisch! Dit is een doos die ik ga bewaren, misschien wel voor alle artprints die ik inmiddels verzameld heb.

Dan het boek Wild blue wonder, wat een geweldig en fantastisch boek is dit!!! Ik heb hem inmiddels uit en ik vond hem heel mooi. Ik heb een traantje weggepinkt, ik heb gelachen en de fandom referenties zijn gewoon geweldig!! Ook kreeg ik er deze prachtige quote kaart bij.

De rest van de unboxing doe ik een beetje anders dan anders, ik begin met de quote die bij de goodie past.

She trusts the thermos into my hands. “Wasn’t asleep. Late-night knitting. Now drink this.”

Als eerste pakte ik een echte thermos fles uit en een zakje voor warme chocolademelk. Township is het stadje waar dit verhaal zich afspeelt en de inktvis is het monster dat zou leven bij het meer in het kamp van de ouders van de hoofdpersoon van het boek.

Goodie twee:

And then I saw you and the other counselors by the buffet: all dressed up as me. Long blond wigs. Black choker necklaces and Red Sox hats.

In dit schattige doosje zit dus de ketting van Quinn, en hier zie je het verschil tussen andere boxen, waar je daar goodies krijgt geïnspireerd op een bepaald thema is hier alles aangepast aan het boek. Ik moet eerlijk bekennen dat ik er even aan moest wennen ook bij de volgende goodies. Maar nu vind ik het echt fantastisch!

Goodie 3:

The third week in November as another cold snap kicks in, I find my sisters photos. A corner of one’s sticking out from underneath the dust ruffle. I creep over, bend down and pul. Dylan.

in deze envelop zaten foto’s, ik ga ervan uit dat dit de foto’s zijn die Quin heeft gevonden van Dylan.

Goodie 4:

He pulls from the bag a series of bound pages. Blue ink. Across the cover in his spiky handwriting is The fall and rise of The Hundreds.

De laatste goodies waren deze tas waar echt precies mijn chromebook inpast dus ik ben helemaal blij. En dit tekenschrift met op de eerste pagina een prachtige tekening.

 

Er zit ook nog een folder in met informatie over datums wanneer ze bepaalde delen van het boek en de keuze voor de goodies gaan bespreken. Erg tof!

Zoals al eerder gezegd, moest ik een beetje wennen aan de goodies, ik ben zo gewend dat deze allemaal samenhangen met een bepaald thema en meerdere fandoms. Maar wow wat is dit een enorm toffe box! Ik ben zo blij dat ik deze box besteld heb en ik weet zeker dat ik er nog meer ga bestellen!!!

Wat vindt jij van deze box? Zou jij deze box ook bestellen?

 

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

31 juli 2018 at 19:31

Oh dat is wel echt heel tof. 😀9 augustus 2018 at 16:34

Ik vond het zo tof dat je deze op bepaalde bladzijdes mocht openen! Geeft toch weer iets extra’s mee!12 augustus 2018 at 11:00

Ik zag bij Charami ook een keer iets gelijkaardigs maar daar stond denk ik enkel een pagina aangeduid waar het pakje bij hoorde. Heel leuk dat het hier heel specfiiek bij een bepaalde quote of zin hoort. Ik vind het een heel origineel concept dat je leeservaring toch weer even helemaal anders maakt.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WWW wednesday #26

1 augustus 2018

%d bloggers liken dit: