Friday five

Het is weer tijd voor een nieuwe Friday 5! Deze wordt gehost door Joost van Nerdygeekyfanboy. Het thema van deze week is:

Boeken die je in één zit hebt uitgelezen.

Oké hier neem ik wat vrijheid want om eerlijk te zijn gebeurt me dat eigenlijk niet meer. Ik ben mama en een hele dag lezen zit er voor mij gewoon niet meer in. Nu heb ik laatst twee boeken in één dag uitgelezen dus die komen op de lijst maar de rest zijn boeken die ik moeilijk weg kon leggen en die ik snel uit las.

  1. Flirten met de baas, wat een hilarisch boek was dit! Ik heb zo hard gelachen tijden het lezen van dit boek. Ik was dan ook heel benieuwd naar boek twee!
  2. Flirten met de playboy was dus deel twee en ook deze las ik in één dag uit! Wat een geweldig leuk boek was dit ook weer. In het begin is het even herhaling maar ook dit keer weer hilarisch. Ik ben blij dat ik deze boeken heb gelezen.
  3. Eliza and her monsters van Fransesca Zappia, dit boek is fantastisch! Ik heb hem al meerdere malen gelezen en telkens weer zo uit.
  4. Wild blue wonder, dit boek zat in de Once upon a bookclub box en wow wat een boek jongens. Iedereen moet dit boek lezen het is zo gaaf!!!
  5. Throne of glass van Sarah J. Maas. Tja eigenlijk zou ik alle boeken wel kunnen noemen van Sarah J. Maas maar ja laten we het gewoon houden op dit boek. Dit was het eerste boek dat ik van haar las en sindsdien ben ik verslaafd.

Benieuwd naar wat andere in hun top 5 hebben? Hieronder een lijstje met de andere deelnemers!!

Joost ( Nerdygeekyfanboy )
Esmee ( leesmee )
Eline ( All the Feels )
Laurie ( Laurie’s bookshelf )
Anneke ( Een letter meer graag )
Lieke ( Make it personal )
Sarina ( Live the book life )
Angela ( Faeraphel )
Kiki ( De bookgeek )
Robin ( My thousand lives )
Anneke ( Verhaalverliefd )
An ( Boekenvirus )
Bianca ( Bookalicious Journey )
Monica ( My perfect book life )
Joany ( cravingpages )
Chelsey ( leesmeemetmij )
Fleur ( Fleur-talks )
Conny ( conniesboekies )
Rianne ( Lilred )
Dalinja ( LifeasDalinja )
Merel ( Hebban young adult club )
Maud ( Loveleyoffflower )
Paula ( Must Magazine )
Liana ( Sterrenregen )
Valerie ( Wonderstruck books )
Samantha ( Bookish Villainy )
Veerle en Celine ( Secrets of the tales )

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.