Recensie Boy toy van Sarina Bowen en Tanya Ebi

Recensie Boy toy van Sarina Bowen en Tanya EbiBoy Toy by Sarina Bowen, Tanya Ebi
Series: Man Hands #3
Published by Blunderwoman Productions on 14 augustus 2018
Genres: romance
Format: Kindle

A brand new romantic comedy from your favorite snort-laughing duo!

Liam

The moment Sadie Matthews walks through the daycare center door, I feel my world tilt in her direction. Again. I fell for her when I was fourteen, and I'm still not over her. Problem: she still thinks of me as a teen she used to babysit. But I've learned a few things about pleasing a woman in the last fifteen years. I can't wait to show her how good it could be. I need to move quickly before I lose her again. This is more than a game to me, but I still plan to win.

Sadie

I've just survived the worst year of my life. As a single mom of twin toddlers, I don't have time for a man. I barely have time to finish a thought. Who knew that Liam McAllister would grow up to be so devastating? He's everything my husband was not: tall, built, and willing to have a tea party with my girls.

I can't possibly get involved with him. He's too young for me. Too handsome. But he's so persuasive..

Ik heb een E-ARC ontvangen in ruil voor een eerlijke recensie

Ik moet eerlijk bekennen dat ik de eerste twee boeken in deze serie niet gelezen heb, maar dat maakt eigenlijk niet uit. De verhalen staan op zichzelf.

Ik werd meteen aangetrokken door het feit dat de vrouwelijke hoofdpersonage moeder was. Ik merk dat ik het soms erg tof vind om te lezen over iemand die net als ik kinderen heeft. Je leven ziet er gewoon net even anders uit. Je bent namelijk verantwoordelijk voor een klein mensje, of in dit geval twee kleine mensjes en je kan niet zomaar denken: Vanavond ga ik uit, of ik breng die kerel mee naar huis.

Dat laat dit boek ook heel goed zien en dat vond ik erg prettig, alles wat ze besloot, besloot ze met haar kinderen in haar achterhoofd. Ik hou ervan als dat realistisch neergezet wordt want hoewel ik gelukkig getrouwd ben, kan ik me niet voorstellen dat je niet eerst aan je kinderen denkt als je gescheiden bent.

Ik vond dit een heerlijk boek vol met humor en ik heb heel veel hardop zitten lachen om het boek. Het was echt even een frisse wind in mijn lijst met te lezen boeken. Ik hou er van als het leven ook met humor gezien kan worden. Dat mensen het leuk vinden om lol te hebben met elkaar en dat er meer ontstaat dan alleen fysieke aantrekkingskracht.

Deze laatste is in ieder geval meteen aanwezig in het boek, ook al wordt daar niet meteen naar gehandeld. En hoe leuk dat ook is een echte connectie met elkaar vind ik altijd veel toffer om over te lezen. Ik ben meer van de slow burn dan de insta love. En dit boek heeft een perfecte mix van beide eigenlijk.

Het is voor en mama ook heerlijk om te lezen over een man die er is voor de kinderen, die snapt de je bepaalde keuzes maakt en die zijn hand er niet voor omdraait om luiers te verschonen. Het is een beetje mama porn zoals in het boek beschreven wordt haha.

Zoals ik al zei heeft dit boek heel veel humor en ontdek ik ook vooral de heerlijke schrijfstijl van Sarina Bowen. De andere auteur heb ik nog niets van gelezen. Maar het voelt voor mij niet alsof er twee mensen aan dit boek geschreven hebben. Je merkt geen switch in schrijfstijl en dat is erg fijn.

Kortom zet dit boek op je wishlist want deze zomer wil je lekker aan het strand zitten met dit boek!!!

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WWW Wednesday #27

8 augustus 2018

The friday five

10 augustus 2018

%d bloggers liken dit: