WWW wednesday #26

Het is weer woensdag dus tijd voor een nieuwe WWW Wednesday. Wat heb ik gelezen, wat ben ik aan het lezen en wat ga ik hierna lezen? Die laatste moet je bij mij altijd met een korreltje zout nemen want ik wissel nog al eens van gedachten haha. Maar goed dat maakt niet uit, ik kan altijd een gokje doen toch? Kijk je snel mee met mijn WWW?

Wat heb ik gelezen?

Als laatste heb ik Wild blue wonder uitgelezen, dit boek zat in mijn once upon a bookclub box. Als je de volledige unboxing hiervan wil zin klik dan HIER. Het boek was echt super tof, ik heb gelachen, gehuild en vooral heel veel genoten van dit fantastische boek! Mijn recensie verschijnt snel op mijn blog.

Ook las ik het boek Boy Toy uit, dit is een ARC die ik mocht lezen en het boek was heerlijk, vol met humor en romantiek. Echt een aanrader! Ook hiervan verschijnt binnenkort mijn recensie.

Wat lees ik nu?.

Op dit moment lees ik Trickery, het is een reverse harem boek dus ik ben benieuwd of ik hem net zo leuk ga vinden als de rest. Tot nu toe vind ik hem in ieder geval tof.

 

Wat ga ik hierna lezen?

Lastig weer….ik denk Throne of glass omdat ik de serie graag nog wil herlezen voor het laatste deel uitkomt. Maar het kan zomaar zijn dat het toch nog een ander boek wordt uiteindelijk.

Ik ga in ieder geval ook beginnen in Am I ugly een body positive boek dat ik lees met de leesclub.

 

 

Wat is jouw WWW?

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: